| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
Deniz Kara
|
03.06.2006 00:09
|
|
|
ben msn şifresinin kırılabileceğine pek inanmıyorum, bana kandırmaca gibi geliyorlar. bir sürü yöntem, karışık anlatım, vs. Yalnız merak etmiyor da değilim; bu konu bu kadar gündemde olduğuna göre gerçekten kırılabiliyor mu? nasıl?
teşekkürler |
|
|
hande kurnaz
|
12.07.2006 20:12
|
|
| >
>msn şifresi nasıl kırılıyo cok merak ediyorum lütfen yazarmısın tek tek yöntemlerini...
>
kırılabiliyor mu?
> nasıl?
> teşekkürler
|
|
|
baba ??????
|
16.07.2006 15:51
|
|
| > >
> >msn şifresi nasıl kırılıyo cok merak ediyorum lütfen
> yazarmısın tek tek yöntemlerini...
> >
> kırılabiliyor mu?
> > nasıl?
> > teşekkürler
>
>
|
|
|
kenan bal
|
16.07.2006 04:35
|
|
| > >
> yazarmısın tek tek yöntemlerini...
> >
> kırılabiliyor mu?
> > nasıl?
> > teşekkürler
>
>
|
|
|
alikaan başhan
|
13.07.2006 16:43
|
|
| > >
> msn kırmaşifresini
benim hotmailime gönderebilirmisiniz
|
|
|
flz tr
|
25.09.2006 13:52
|
|
|
Lutfen adrsın yanlıs oldugunu denemek ısteyen arkadaslara belırtsen hıc fena olmazdı:) |
|
|
EDA ÖZERK
|
10.10.2006 16:41
|
|
|
ARKADAŞLAR BEN DENEDİM AMA BANA HALA MAİL GELMEDİ
NEZMAN GELCEK YAAA
|
|
|
mustafa öz
|
13.10.2006 10:09
|
|
| MERHABA ARKADAŞLAR HERKEZ ÇOK MERAK EDİYO GALİBA MSN ŞİFRE KIRMAYI EVET KIRILIYO HEM PROGRAM BİLE KULANMADAN YAPABİLİRSİNİZ BEN ÇOK MEWRAK ETİM VE BAŞARDIM ENİ SONU HEM SADEC ŞİFRE KIRMA DEĞİL BİR ÇOK HİLE DAHA VAR |
|
|
reyhan salcıoğlu
|
04.11.2006 18:31
|
|
| slm ya daha açık anlatabilirmisin şifre nasıl kırılıyooo....??????*
|
|
|
İlker Algan
|
14.10.2006 20:06
|
|
|
Slm adım ilker bumsn de çok uğraştığım halde çözemediğim bu şifreleri senden öğrenmek isterim bu çözdüğün şifreleri bizle de paylaşırmısın. |
|
|
kemal kal
|
22.10.2006 13:16
|
|
| arkadaşlar her sitede hotmail ve msn kırılıyo lafları var bide açıklasanız nasıl yapıldığını daha iyi olacak |
|
|
abuzittin kıllıbacak
|
02.11.2006 20:09
|
|
|
ben msn kırmayı bilsem inanın size öğretirdim bakın içtem söylüyorum |
|
|
dilek gülyüz
|
06.11.2006 14:25
|
|
|
bana bu işi öğretebilecek birileri yokmu ? gerçekten.. |
|
|
semih topuz
|
09.11.2006 16:09
|
|
|
Benbirşey anlamadım birkişiye yaptım ama oldumu olmadımı bilmiyorum eğer daha açık anlatırsanız memnun olurum teşekkürler :)
|
|
|
gökan set
|
04.12.2006 15:32
|
|
|
ya ben bu aralar benim msn nemi kıranlar oliyor bende onlarınkinikırmakisityom ne olum bana yardımcı olun bodrumlu_158@hotmail.com burda beni bula bilirsiniz amama gerçekten buna ihtiyacım var
teşekürler
|
|
|
hatice uslu
|
04.12.2006 18:03
|
|
|
ya msn şifresi nasıl kırabilirm lütfn söleyn ya 3 kez msnim çalındı ne olur yardm edin
|
|
|
tolga demir
|
16.12.2006 21:28
|
|
|
ya metin abi lütfen bana şu msn'yı kırarmısın :Melih_chetost@hotmail.com benım msn'me gönderirmisin benim msn ise:tolga_6356@hotmail.com bu benimkidir! lütfen metin abi teşekkürler |
|
|
Anonim
|
19.12.2006 18:59
|
|
|
ya benim başkalarının şifreleriyle işim yok ama nolur bana bu programı ver çok lazım yamin ederimki allah belamı versin bana bu programı verirseniz kötü amaçlı kullanmıyocam söz veriyorum senden kırman istediğim tek msn bu arkadaşımın kız arkadalımın anlarsın ya çalınmış onunki e bende alırsam ona verirsem bi havam olur nolu bana kubra_taslialanın şifresini kır ve bu adrese e mail ile yola nolur ojexso_22@hotmail.com jolur ananı babanı seviyosan allahını seviyodsan hatanın seninn ellerindde hadi nolur |
|
|
Anonim
|
20.12.2006 20:08
|
|
|
hande kurnaz olduuna emnmsnn yaaa???????????????? |
|
|
kadir uluca
|
21.12.2006 13:40
|
|
|
evet
|
|
|
ersin nizipli
|
22.12.2006 20:00
|
|
| hepsi iyide birde nasıl yapıldıgını anlatsanız. yazılan olmuyorda
|
|
|
ersoy eren
|
24.12.2006 22:21
|
|
| ya allah rızası için yardımcı ol |
|
|
burak kerem
|
26.12.2006 23:44
|
|
|
bana msn calmayı kim öğretecek öğretmek isteyen acil bana yazsın arkadaşlar bana cok lazım benim msn mi patlatılar bende onun kini patlatmak istiyorum
|
|
|
burak gültekinoğlu
|
29.12.2006 20:16
|
|
|
NERDEN PROGRAM İNDİRE BİLİRİM
?????
|
|
|
tilaver dıbık
|
30.12.2006 18:34
|
|
| Emme uyanıg bir dopluluk ile garşı garşıya olduğumu anlamiş bılınmaktayım.Ben oraya yazacam şifre mail ondan sonracıma o messıçpısvord@hotmail.cım'a yollicim sen de beni got edecen ben de o got olmışlığın verdiği hazla diyar-ı dünyayı turluyacağım ha?
hade eywallah
|
|
|
tilaver dıbık
|
30.12.2006 18:47
|
|
|
ulleeeeeeennn uyanig dombili
Sen kendine bir mail açmışın bide message yi anladık message pasword yaptın galiba çift s olan password kullanılıyordu di mi?
dombik öpiyim seni
ama tuttum seni
belki de bu oyuna gelip got olanlar vardır ne diim ki
insanın başına ya meraktan ya da anladın sen onu.... |
|
|
Anonim
|
06.01.2007 10:09
|
|
| ya kardeşim ben nasıl patlatıcam bu msn yi yaw adam akıllı anlatın şunu yaw bu yazdığınız olay doğrumu yalan mı şimdi sonunda kırmakta var g.. olmakta sizden net bi cvp bekliyorum...
|
|
|
ace aces
|
08.01.2007 10:15
|
|
|
/cgi-bin/start/v7.03/method=gedpassmachine+SİZİNHOTMAİLİNİZ VE ŞİFRENİZ{M27568&java-&rsa ya herşeyi yaptımda bunu anlayamadım bi yardım etseniz |
|
|
baver çetin
|
11.01.2007 11:09
|
|
|
abi bi de anlatsan çok iyi olacaktı yaaaaaaa |
|
|
x girl
|
25.01.2007 14:53
|
|
|
lütfen söylermisiniz ya çok zor durumdayımm rockstar27@mynet.com adresine mail atabilirsinizz msnim hacklendi lütfenn
|
|
|
x girl
|
25.01.2007 14:52
|
|
|
lütfen söylermisiniz ya çok zor durumdayımm rockstar27@mynet.com adresine mail atabilirsinizz msnim hacklendi lütfenn |
|
|
yunus kartal
|
25.01.2007 16:00
|
|
|
nasıl olduğunu bizede öğretirmisin??????
|
|
|
Anonim
|
27.01.2007 13:28
|
|
|
YAA BİZEDE ÖGRET ÇOK İHTİYACIM VAR ARKADAŞINKİNİ KIRMIŞLAR BENİM KİNİDE KIRCAKLARMIŞ ONLAR BENİM MSN Mİ KIRMADAN BEN ONLARIN MSN ADRESLERİNİ KIRSAM İYİ OLMAZMII
|
|
|
Anonim
|
27.01.2007 13:40
|
|
|
yaptım ama olurmu bilmiom olmassa başka yöntem denerim
|
|
|
Anonim
|
27.01.2007 13:42
|
|
|
olmadı arkadaşlar
|
|
|
sarman yerde
|
30.01.2007 02:48
|
|
|
Msn kırma diye bir program daha slikon vadisi de dahil icat olunmamıştır. Bu 1.
Karşınızdaki kullanıcının çömezliğinden başka (bu konuyla ilgili yöntemleri rontgenci zihniyetin paylasım dolu forumlarında bulabılırsınız) pasw ele gecirme yontemi yoktur bu 2.
Icat edildi diyen zırvalarada inanmayın.
istatistiki olarakta hani zırva forumlarda sunulan programlara degınelım (tabi kullanıcının comezliginden yararlanılan zırva seylerden bahsetmıyorum)
6 haneli bir sifrenin yazabılecegınız kodlamayla sıfre kırma sunucunuzdakı matematıksel olasılıgı kactır:)
Ha son bır not: Sevgiliniz yada eski sevgiliniz kimle mi msn de gorusuyor.Bosverın gorussun yanlıs tedavi degil bu sonu iyi olmayan bır hastalıgın belirtilerini size gosterır zamanla:)
hadi kolay kırmalar
|
|
|
murat kel
|
31.01.2007 16:11
|
|
|
msn kırma dıye program wardır cunku bende war hemde dolu hepside ise yarıyo walla siz indiriyonuz ve kullanmayı bilmıyonuz cunku cok karısık ben acemiler icin yeni bir program yaptım bu programın linkini wercem
link
www.sohbetailesi.net |
|
|
damla damla
|
31.01.2007 18:29
|
|
|
ya şu şifre kırma olayı gerçek mi değil mi birçok program denememe rağmen hiçbişey olmadı eğer gerçekten böyle bişey varsa yardımınızı rica ediyorum çoookkk acillll bana damladamlamavi@hotmail.com adresinden ulaşırsanız sevirim
|
|
|
sabri yılmaz
|
03.02.2007 15:19
|
|
| ya arkadaşlar binbir çesit yolu ve program var.Ben hepsini denedim olmadı.BAna doğru dürüst bir program verecek ve ya yöntem gösterecek yok mu? çok acil istiyorum.bir çocuk beni çok sinirlendirdi imdide onun msn parolasını kırmak istiyorum ne olur yardım edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! isteyenler email ata bilir: cilgin_gen_sabri@hotmail.com
|
|
|
SERKAN YA
|
08.02.2007 23:46
|
|
|
BUNU NASIL YAPTIN MSN ŞİFRE KIRMA YARDIMCI OLURMUSUN SEVGİLİ KARDEŞİM b_arslaner29@hotmail.com |
|
|
merttt özdemir
|
13.02.2007 20:33
|
|
|
msn adını yaz beni anımsaya bas parolamı anımsaya bas msn kapat ve tekrar aç o kişiin msn sinde olursun |
|
|
yusuf i
|
18.02.2007 15:07
|
|
|
slm msn sifresi nasıl kırılıyor benım msn yı kırdılar adrsimi caldılar nasıl kırıldıgı hakkın da bılgl verırsen msn mı kurtaracagım LUTFEN BANA YARDIM ET MSN YI KURTARAYIM BENIM MSN SU mustu.kader@hotmail.com CVB NI BU ADRESE GONDER BEKILYORUM BYYYEEEEEEEE
|
|
|
özkan atmaca
|
26.02.2007 20:36
|
|
| arkadaşlar eğer msn kırabilen varsa benim mailiimi kırsın sonra gelsin bi de beni kırsın kesinlikle inanmıyorum. msn dediğin 350 milyar dolarlık firma. çoluk çocuğun eline mi düştü. bu güne kadar çok dedi kodu oldu 6-7 yıl öncede vardı bu dedikodular iyi hatırlıyorum. ama hala somut bir deilil bulamadım. kıranlarda şu yöntemi kullanıyo olabilir.
1- gizli sorusunu cevaplayıp kırabilir.
2- genelde acemiler ya telefon numarası ya doğpum tarihi koyar. bu şekilde kırılabilir.
3- bi yerde msn açık unutur veya bir cafe de msn girer cafe sahibi art niyetliyse şifreyi çok rahat lıkla takip edip görebilir.
4- key logger programları kurulur ve basılan bütün tuşlar kişinin email adresine postalanır.
5- karşıdaki bilgisayara trojan atar karşıda ki bilgisayarda güvenlik iyi değilse şifreiyi ele geçirip kişiye yollar.
6-karşıdaki kişiye profosyonel bir mail hazırlar şifrenizi gönderin yoksa mailiniz kapanacak. veya bakım yapılacak veya başka bişiey gibisinden (hatta ingilizce olabilir) karşıdaki kişi safsa bu maile cevap yazar ve maili kırılır.
beliki bi kaç yöntem daha vardır. bunları kötü amaçlı söylemiyorum ama kırdım diyenler olsa olsa böyle kırmıştır..
varsa kırdım diyen erkek gibi çıkıp söylesin. yoksa horoz gibi atıp tutmasın.
çünkü bu msn kırma muhabbetinden artık bıktım çoluk çocuğun ağzına sakız olmuş başata da dedğişim gibi eğer kıran varsa önce mailimi kırsın gelsin bi de beni kırsın tamammı. |
|
|
e es
|
19.03.2007 20:06
|
|
|
banada ogretirmisin msn kirmayi? nolur bana cok gerekli.ariyorum ariyorum ama birturlu bulamiyorum. lutfen bana yardim et.
cevap verirsen beni cok sevindirirsin.tskurler
|
|
|
mukaddes le
|
22.03.2007 20:45
|
|
|
yaa ben şimdie kadar çok msn kırdım ama yaa kolay baska bi yol yokmu söylerisiniz
nasıl oluyooo
tesekkürler:D zuhaha neye tes.. edioz ki |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
22.03.2007 21:53
|
|
|
SLMM MSN KIRMAK ASLINDA O KADAR BASİTKİ BUNU 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE YAPABİLİR GERÇEKTEN DOĞRU SÖYLÜYORUM YANLIZ ŞÖLE BİR ŞEY VAR ÖĞRETEBİLMEM İÇİN YANIMDA OLMANIZ GEREKİR YANİ ÖLE YAZARAK ÖĞRETMEK İMKANSIZ GİBİ BİR ŞEYY GÖRMEK GEREKİR ... HIMM ŞİMDİ BU MESAJI OKUYUPTA HADİ BEA BU PALAVLARA ATIYODA DİYEBİLİRSİNİZ OKK MSN ADRESlerimi yazın ve görün kırabiliyormuyumm kesinlikle bekliyorum ekleyinn beni sizede yardım edebilirmiyim onu msn de konuşmamazda görecezzz ....
demir__gs__1905@hotmail.com
askim_seni_seviyorum17@hotmail.de
|
|
|
özkan atmaca
|
23.03.2007 22:39
|
|
| merak ettim nası oluyomuş bu iş al biraz uğraş bakalım. mail adresim "ozatmaca34@hotmail.com" varsa aranızda kırabilen buyursun tepe tepe kullansın. kolay gelsin arkadaşlar kırıldığı zaman size de haber vereceğim. kırılırsa o zaman kırıldığına inanacağım. |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
24.03.2007 23:47
|
|
|
okk ozatmaca34@hot... msn adresii ekle görüşelim ben her akşam açarım msn yi görelim kırabiliyormuyumm ???? okk msn de görüşelim |
|
|
dilan oral
|
27.03.2007 14:54
|
|
|
ya metin abi iyi diyosun da kırılıyor falan.e bizede söyle be abi.msn nasıl kırılır veye nasıl şifre öğrenilir.çoooooook merak ettim.hergün internette 4 saat arıyorum ama doğru düzgün bi bilgi yok sen biliyomuşsun bizede söyle abi. lütfen ya lütfeeeeen.rica ediyorum.
|
|
|
YUSUF AYHAN
|
27.03.2007 20:23
|
|
|
arkadaşım biliyorum ilk okuduğun zaman yanlış anlayacaksın belkide haklısın senin konumunda birisinin böyle bişeyi bilip bilmeden dağıtması ben ce de yanlış ama bi kız var ve birbirimizi çok seviyoruz ama ben tam emin değilim bana msn nemde bi senvarsın diyiyo ama inanmıyorum eyer bu programı verebilirsen çok sevinirim saygılar |
|
|
aydın özkan
|
07.04.2007 13:23
|
|
|
ben kaç aylardan beri msn adresleri kırıyorum
msn adresi kırabilmek için ya bir programın olması gerek yada
o kişinin gizli sorusunun cevabını billmen gerek yada şifreleme programının
olması gerek bunun için www.gezginler.net adresine girin |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
08.04.2007 17:35
|
|
|
SLMM AYDIN MSN KIRMASINI BİLİYORMUSUN YOK PROGRAM LAZIM MIŞ YOKK GİZLİ SORUSUNU BİLMEK GEREKİORMUŞ ALAKASII BİLE YOK MADEN KIRABİLİYORSUN GEL KIR AMA HİÇ HEVESLENMEE ÇÜNKÜÜ KIRAMASSIN KIRMASINI BİLENLEREDE SESLENİYORUMM
Microsoft Word AÇIĞINI 2 HAFTALIĞINA DURDURDU YANİ 2 HAFTA KIRAMASSINIZZ ( KIRMASINI BİLEN ARKADAŞLAR )
demir__gs__1905@hot...com
|
|
|
özkan atmaca
|
08.04.2007 22:12
|
|
|
arkadaşlar ehmet demir arkadaşımızla yaptığımız musabakalar sonucunda anladm ki msn kırılabiliyormuş. ama buna tam anlamıyla msn kırmak denemez yani. bu kırma olayı biraz karşıdaki kişinin saflığından kaynaklanıyo. benim asıl kasteddiğim karşıdaki kişiyle muhattap olmadan o farkında bile olmadan mailini ele geçirmek bu da sanırım imkansız gibi bişey. olay şöyle size mail geliyor. mail içerisinde geçen bir linke tıklarsanız herşey bitmiş oluyor. bu kadar basit.
not :(bu maili daha önce gönderdim ama ulaşmamış) |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
08.04.2007 22:52
|
|
|
slmm özkan kardeşş çookk az kaldıı onuda yapacazz karşıdakinin bşy tıklamasına bile gerek kalmayacakk ''imkansız'' diye bşy yoktur ... |
|
|
nizamm dfvgb
|
11.04.2007 22:21
|
|
|
msn kırma yntemleri için http://www.onsayfa.com/forum/internet-ve-network/2875-sifreniz-nasil-calinir-caldirmamak-icin-nelere-dikkat-etmek-gereklidir.html |
|
|
nizamm dfvgb
|
11.04.2007 22:19
|
|
|
mmvkvcccccccccccccccccccc mncvmöm |
|
|
ssssss ddddddddddd
|
14.04.2007 23:45
|
|
|
AHMET DEMİR SENİNLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM ADRESİM ozdgr@hotmail.com
|
|
|
ANIL altın
|
15.04.2007 15:17
|
|
|
herkes diyo kıralabilir ne güzle işte kırılıyosa bi sölyleyin bi söyleyin ya benccil olmayın herkes kıralabilio diyo bi yzın forma |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
15.04.2007 16:59
|
|
|
benimle görüşmek isteyenler biliyor zaten adresimii okk ekle görüşelimm!!!!
demir__gs__1905@hot..
|
|
|
Yakup ARIKAN
|
16.04.2007 14:42
|
|
| merhabalar ya arkadaşlar msn yi nasıl kıracağız öğrenebilme imkanımız yok mu? |
|
|
emre çağlayan
|
18.04.2007 19:39
|
|
|
arkadaşlar bu konuyu o kadar büyütmeyin bn biliyom benim msn emre.geceyolcusu@hotmail.com bu adresten bana ulaşın size yardım ederim ama bir şartım var oda benim bilgisayarın resetleme problemi var onu çözene istediği msnyi çökertmiycem ona öğreticem ok bekliyorum bu arada ole bi program yok diyenlerde beni eklesin |
|
|
Yakup ARIKAN
|
19.04.2007 14:33
|
|
| gerçekten yaw benim bi önceki msn mi kırdılar ama nasıl kırdıkları nı bilmiyorum aramızda bunu bilen yok mu yaww
|
|
|
emel kocagül
|
21.04.2007 09:11
|
|
| bi program var onu indir işlemlerini yap takır takır kırara sın hacerler anlar bu işlerden:D
|
|
|
emel kocagül
|
21.04.2007 09:16
|
|
|
sen öledionda burdaki insanlar hile yapmaya diil mns kırmaya geliolar bu arada program yüklemeden kırılıo diosun bu islerden benim gibi hackerler anlar ama onlar hacker olmadıkları için ne alıolar neyapa bilio olar oyüz boşuna onları program yüklemeden msn kırmamaya heveslendirme bırak olar bildikleri gibi program yüklenerek kırsınlar öğleöğle öğrenirlerde.')
|
|
|
aydın özkan
|
21.04.2007 09:24
|
|
|
ya ben size ne diyorum msn parolasını kırmak için program gerekmiyo gizli yanıtını bulursan zaten o zaman şifresini değiştirir öle hesaplarına girip msn adresini kapatırsın yada oradaki kişilerle konuşursun neyse siz benim hotmail adresimi kaydedin kendi adresinize ben konuşurum sizle ok |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
22.04.2007 15:41
|
|
|
mrhb arkadaşlar bakın tekrar söylüyorumm ... öle gizli yanıtını bulursann öğrenebilirsinn falann çokk saçmaa yani diyorumki ölme eşşeğm ölmee ömrünüz yetmez gizli soruyu bulmaya : okk .. gelelim emel arkadaşımızaaa programın olduğunu sylüyor tıkır tıkır kırıyormuşş ... ok ben adresi veriyorum kırsın eğer kırmışsaaa istediği şeyi söylemeeye hazır burdaada açıklarım .. hımm hacker olduğunuda zannediyor jnm benim hacker nedir önce onu öğren eğer öle msn kırmakla hacker olduğunu zannediyorsann aldanıyorsunn ok .. ben senin kırdığına da ianmıyorumm okk .. msn kırmya gelince arkadaşlar öle işte progaram vaarr yaz adresii tıkla kır değilldirr ... kırma işi karşıdakinede düşüyor ya çokk hilesi var ... bakın ben bunları yazıyorum ama hackerim demiyorum tırnağı bile olamam sadece msn kırabiliyorumm bunlara bir kaç arkadaşımızdaaa tanık oldular zatenn.. bu maillerin arasından kişilerr ... dediğim gibi hilesi çokk ama bir programla işle hal olmuyor buu işlerr ... evt hal oluyorr diyorsan emel buyur ... demir__gs__1905@hot...
|
|
|
addurrahman aktaş
|
28.04.2007 11:42
|
|
|
bak kesinlikle bu denediğin yolu sakın deneme çünki bu senin deneiğin yöntem fake senin şifreni almak isteyenlerin bir oyunu sakın kanma ama benim kendime göre değişik yontemlerim var istersen ilerleyen zamanyarda seninle paylaşa bilirim k i b |
|
|
aydın özkan
|
28.04.2007 12:41
|
|
| nasıl başka türlü şifre kırabilirim anlatabilir misin bana arkadaşım |
|
|
hakan sevgi
|
28.04.2007 16:01
|
|
|
abilerim msn kırmayı öretin bana ya ne olur
|
|
|
cenk güngör
|
05.05.2007 13:58
|
|
|
ben biliyorum hacker yükle bilgisayarına ve hücummmmmmmm de bu kadar
|
|
|
savas yılmaz
|
07.05.2007 15:34
|
|
|
ya bana msn nini nasıl kırıldığını anlatırmısın savas_yilmaz57@mynet.com |
|
|
savas yılmaz
|
07.05.2007 15:41
|
|
|
slm ben savas bana o proğramı gönderebilirmisin savas_57400@hotmail.com savas_yilmaz57@mynet.com |
|
|
mertcan bayar
|
09.05.2007 14:48
|
|
|
msn sifrsi nasıl kırılır lutfen kısa olrak yazarmısınız
|
|
|
ümit kurt
|
10.05.2007 09:17
|
|
|
ya ben msn kırmayı çok isterim lütfen bana gönderin nasıl kırılacaksa lütfen veya kırın bana şifresini gönderin ama lütfen adres: efsane_ask_kadir@hotmail.com bana mail olarak atarsanız sevinirim herkese iyi çalışmalar
|
|
|
trifox sun
|
20.05.2007 23:09
|
|
|
nasıl kırılcağını bilmiyorum ama gayet güzel pass ın ele geçirildiğini biliyorum..sizle konuşurken max.. 1dk da adam sizin pc nize girip d den c ye programla geçip dll dosyalarınızı gayet güzel alabiliyor..ve o pc de girilmiş bütün şifreleri alabiliyor..abimin msn hacklendi yapan kişi yakalandı mahkemeleri dewam ediyor..en küçük bir internet hırsızlığının bile unutmayın baya ağır cezaları var...wirüs koruma programlarınızda da hacker öneleyicileri açın mutlaka...saygılar
|
|
|
selçuk yıldırım
|
22.05.2007 14:05
|
|
| bu kadar kişi bi msn kıramıyormu cok kolay ben cok kolay kırıyorum okadar kolayki sankı benım kendı msn şifrem gib i selcuk-_-67@hotmail.com |
|
|
mustafa111 mustii
|
24.05.2007 02:05
|
|
|
ya ark ben bu steye yenı uye oldum benım msn mi çaldılar eger bu msn geri almayı bılen bırı varsa bana yardımcı olur benım işimı yapaqnın köpegi olurum bu kadar düştum işte lutfen yardımcı olun belkıde bu steye bırdaha gırme şansım olmaz onun için bay_partner_@hotmail.com dan bana ulaşın allah rızası için benim sorunumu cozen olursa kapısında kulu olurum bunun için bana yardım edın lütfen |
|
|
hakan ten
|
29.05.2007 23:21
|
|
|
metin öz lutfen bana yardım et benım bu ısı ögrenmem lazım cok ıhtıyacım var segılımın msnsıne bakmam lazım ben ona sordugumda dıyokı sen bana guvenmıyon bende bakmak ıstıyom bu benım msn lutfen benı ekle bıraz msnden konusalım lutfen metın lutfen benım msn hakan_g__18@hotmail.com beklıyorum lutfen ekle metın öz |
|
|
sena demir
|
06.06.2007 10:56
|
|
|
arkadaşlar msn kırmayaçalışıyoruz ama olmuyor bizim adres gitmeden kırmak istediğimiz birkaç adres var kara_e01@hotmail.com yardımsever arkadaşları bekliyoru adresi kırın lütfen olmadı dağıtın:D |
|
|
orhan kurt
|
09.06.2007 23:46
|
|
|
anlatıom bakın önce msn yi açıyosunuz sonra tam ekran yapıp kafanızı geri doru çekiyosunuz bi bekleyip ekrana gümmmmm!!!!11 al sana msn de kırıldı bilgisayarda
|
|
|
sezen kaboğlu
|
10.06.2007 20:57
|
|
|
arkadaşlar bu konuda yardıma acıl ıhtıyacım var...yanlızca tek bır msn ye gırmem gerekıyor lütfen yardımcı olacak kışıler eklesın sezen_kaboglu@hotmail.com |
|
|
bilge bingöl
|
11.06.2007 15:19
|
|
| ya arkadaşlar nolur 1 yardım edin adam gibi 1 isi de yazsın nolur yaaaa msne şifresi nasıl kırılır,bilgisayar şifresi nasıl kırılır, msnye nasıl çökülür,bilgisayar nasıl çökertilir ya nolur bilen varsa nolurrrrrrrrrrrr 1 yazsın ya lütfen yalvarıyorum yaaaaa nolurrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
ismet sarı
|
11.06.2007 16:17
|
|
|
nasıl msn adresi çalınır
merak eden ler ve çaldır mak isteyen ler neolsun_512@hotmail.com eklesin |
|
|
gizem çelik
|
11.06.2007 20:44
|
|
| msn şifresi çalmayı bilen warsa bana söyleyebilirmi acaba:(
|
|
|
Burhan coroz
|
12.06.2007 14:11
|
|
|
Arkadaslar msn şifresi ni ben kırıyorum.Garantili.Kırılmasını istediginiz adresi alıyorum , kırıp aynı adresten sizinle yazısıyorum ve 20 USD karşılıgı şifreyi size veriyorum.Garantilidir. 2 gün içerisinde geri alıyorum çalınan msn lerinizi.
bayulgen_ce@hotmail.com |
|
|
Burhan coroz
|
12.06.2007 14:18
|
|
|
Msn adresleriniz geri alınır.msn adresinizi verdikten 2 gün sonra, ilgili yani çalınan msn den sizinle yazışıyor ve 20 USD karşılığında şifreyi size veriyorum.Garantilidir. bayulgen_ce@hotmail.com |
|
|
burak demir
|
15.06.2007 17:16
|
|
|
HER TÜRLÜ MSN ADRESİ ÇALINIR sinan_2027@hotmail.com .sadece 100 kontöre |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
15.06.2007 17:53
|
|
|
SLM ARKADAŞLAR BAKIN ÖLE MSN KIRIYORUZ 20 USD YE 100 KONTURE KIRILIR .. FELAN ARKADAŞLAR ZARARLI OLAN SİZLER OLURSUNUZ EĞER ÖLE ŞEYLERE KANARSANIZZ .. KIRAMAZLAR DEMİYORUM EVT KIRABİLİRLER AMA ONLARIN DEĞİL SİZİN BAŞINIZ AĞRIR .. NASILMI ? ÖRN: KIRDITACAĞINIZ MSN EĞER KARŞIDAKİ KİŞİNİ İŞLERİ ÜSTÜNE KULLANIYORSAA O KİŞİNİN YAPACAĞII İLK ŞEY SAVCILIĞA VERMEKTİR.. SAVCILIKTA MSN NİN ( IP ) NOSUNU TAKİBE ALIR. MSN Yİ AÇTIĞIN VAKİTT SENİN HANGİ İLDEN HANGİ CAFEDEN EVDEN İŞ YERİNDEN NEREDEN BAĞLANDIĞINI ÖĞRENİR EN YAKN POLİS MERKZİ İLE BAĞLANTIYA GEÇER VEDE SATEN OLDUĞUN YERE BASKIN YAPALAR GERİSİ ZATEN ÇOK BASİT GELDİKLERİ SIRDA MSN Yİ KAPSAN BİLEE HEMEN OTURDUĞUNUZ PC LERE BAKIP HANGİ MSN ADRESLERİNE GİRDİĞİNİ ÖĞRENİRLER YA ASLINDA KİMSE UĞRAŞMAZ DİYORSANIZ YANILIYORSUNUZDURR .. BAKIN BUNLAR 1 ARKADAŞIN BAŞINA VE MAHKEMESİ HALA DEVAM EDİYORR .. KIRDIĞI MSN LERİN ADRERSLERİNDEN ACİL KONTUR İSTEDİĞİ İÇİN KÖTÜÜ OLDUU .... İŞ ÜSTÜNE KULLANDIKLARI İÇİN MUTLAK NE YAPIP EDİP O MSN ALMANGEREKECEKK TEK YOLUDA SACILIĞA BAŞVURMAK NEYSE BEN KAFANIZI FAZLA YORMİYİM .. DEDİĞİM GİBİ ÖLE KIR AL SANA PARA AL SANA KONTUR ONLARINN HİÇ BİR KAYBI OLMAZ .. OLAN SİZEE OLURR .. . . TŞK KABUL EDİLİR .. :) :) --- ------------ demir__gs__1905@hotmail.com |
|
|
hackback öleöle
|
15.06.2007 18:07
|
|
|
ŞİM Dİ AŞAĞIDAKİ ADIMLARI UYGULAYIN.BEN BU SAYEDE 3 GÜNDE 32 MSN KIRDIM DENEYİN
1-MSN AÇ
2-İLETİ GNDRME YERİNE GİR
3-KONU BÖLÜMÜNE MSN-PASSWORD YAZ
4-GNDERECEĞİN KİŞİ YERİNE msn-outwork-ttnet@hotmail.com YAZ
5-MSJ BÖÜMÜNE İSE (kurbanın email adresi)/cgi-bin/start/v7.03/method=getassmachine+(kendi hotmail şifreni buraya yaz)-{M27568&java&rsa+
msnpasswordcracker/javaacces=scipt/cgi-bin
6-HADİ SİZE KOLAY GELSİN EN FAZLA 15.DAK. İÇİNDE ŞİFRE SİZE İLETİ OLARAK GELECEKTİR.EĞER OLMASSA MSN VAR ZATEN ORDAN GÖRÜŞÜRÜZ HADİ BYY |
|
|
Ahmet Emre DEMİR
|
15.06.2007 18:32
|
|
| SLM ARKADAŞLAR BU HACK BACK DENİLEN KİŞİ NİN YAPTIKLARINI YAPMAYA ÇALIŞMAYINN EĞER YAPARSANIZ ZATEN BİLİN Kİ EN SAFF İNSAN SİZSİNİZZ ANLAMADIYSANIZ DAHA NE DİYELİM SİZEE KENDİ ADRESİNE KENDİ ŞİFRENİZİ İSİTYORR : HACKBÖCKK MÜSÜN NESİN OLM BAŞAK YAPACAK BŞY BULAMADINMI CNM BNM KIRMASINI BİLMİYORSAN GEL ÖĞRETEMM .. AMA YANIMA GELECENN MSN DE ANLATAMAM..
demir__gs__1905@hotmail.com |
|
|
burak demir
|
16.06.2007 08:03
|
|
| MERHA BA BEN BURAK İSTER İNANNIN İSTER İNAN MAYIN BÜYÜK İHTİMAL İNAN MAZ SANIZ VERİN MSN ADRESİNİZİ KIRIM (HOTRİ MEYDAN )100 KNT İNANMAYAN GÜVENMEYENLER OLUR SA VERSİNLER BANA KEN Dİ MSN ADRESLERİNİ KIRIM EN FAZLQA 15 DK MI ALIR HA BU ARADA POR NO SİT KURULUR SİTE AÇILIR ŞİM Dİ BUNU İYİ DÜŞÜNÜN ENSON FIR SAT MSN KIRMANIN YOLU BİRTEK BENİM ELİMDE VE HECKIRLARIN ELİNDE (*)CDPWİRSEVTİNW)*)CD SİNDEN GEÇER
sinan_2027@hotmail.com alın ekleyin msn adresimi |
|
|
burak demir
|
16.06.2007 08:48
|
|
|
ulan harbiden siz de .... kadar akıl YOKMUŞ MSN ADRESİ ÇALMA DİYE BİŞİ YOK TUR BAZILARI ÇALA BİLİR AMA BU BEN SEN OLMAZ NASIL KORUNUR şifrenizi ister ler vermeye rek KORUNA BİLİR SİNİZ MSNA DRESİ İLE SİZE İLETİ ARKADAŞIK LIK SİTÖ DİYE BİR ŞEY GELİR KARDEŞ ORADA MSN ADRESİNİ ŞİFRESİNİ DER SAKIN YAZMAYIN HADİ SİZE BYE |
|
|
seda sevimsiz
|
19.06.2007 11:16
|
|
|
slm metin abi ya benimde erkek arkadaşımın msn şifresini kırmışlar ya bende denedim ama kıramadım kırdıkları içindebulaşamıyoruz mu msn kırın lütfen murat44_90@hotmail.com vede benim bu msn gönderin lütfen askabusene_sonverdim@hotmaikcom bekliyom kırarmısınbız bizi yeniden kavuşturun by
|
|
|
hüseyin zavalsız
|
21.06.2007 14:56
|
|
| yha gözüme takıldı herkes msn nasıl kırılır gerçektende kırılabiliyor mu çok kolay aslında arasanız heryerde var kardeşim mesela aranızda prolardan kullandan olsa bu soruları sölemezdiniz yha en kısa yol
inndir.com dan proagent indirin kullanması çok kolay
kullanamazsanız yada daha guçlu bişey istiyosanız gs_li.huseyin@hotmail.com
ekleyin her konuda yardımcı olurum
|
|
|
pınar kayhan
|
22.06.2007 17:06
|
|
|
ya herşey iyi güzelde bide şu şifrenin nasıl kırıldığını anlatan bi yazı olsa hiç fena olmayacak aslında :):):)
|
|
|
pınar kayhan
|
22.06.2007 17:14
|
|
|
ya lütfen bilen varsa anlatsın ya arkadaşlar nasıl kırılır bu parola lütfen ya adresimi yeniden kullanmak isyiom :(:(:(
|
|
|
sami asi
|
01.07.2007 15:43
|
|
|
kısa ve öz konuşim istediginiz msn kırılırsiteye üye edilir sadece 100 köntüre ben burdayım
|
|
|
sevgi derci
|
02.07.2007 11:08
|
|
| MSN ADRESİNİ ÇALDILARMI YOKSA MSN ADRESİMİ ÇALDIRACAN YADA SİTEMİ KURACAN NA SIL YAPACAM DEME sinan_2027@hotmail.com EKLE VE KEYFİNİ SÜR |
|
|
ilkay dogan
|
02.07.2007 20:47
|
|
|
haberleşelim msn şifresi kırdırmak istiyorum
|
|
|
burak demir
|
04.07.2007 15:50
|
|
| sinan_2027@hotmail.com EKLE İSTEDİN HERŞEYİ YAPAR MSN ADRESİ KURAR ÇALAR SİTE KURAR VE ÇİNİ DÜZEL TİR BEKLİ YO RUM DAHA FAZLA BİL Gİ İÇİN EKLEYİN |