sitem neden hackledni ?

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
19 Şub 2008 - 15:27267
sitem neden hackledni ?
arkadaslar nedir bu hack meragi inanin biktim bu hackerlerdan eksin bir cozum uretelim artik biktim

19 Şub 2008 - 16:18268
Git uçurtma uçur!

19 Şub 2008 - 18:16269
avatar'ina xss sıkışmış, olympos u hacklemeye kasmış galiba arkadaş :D

20 Şub 2008 - 20:59273
Madem Hackerlardan Bu kadar Bıktın Demekki senin sitene sürekli gelen geçen İndex basıyorki bu kadar isyan ediyorsun ?

Bence Sen şöyle düşün Hackerlara Kesin bir çözüm değilde İstesende Bulamazsın zaten Siteni nasıl koruyabilirsin güvenlik açıklarını nasıl kapatırsın onlara çözüm bul derim ;) Derin konu bunlar fazla derine inersen Bogulursun..Selametle

21 Şub 2008 - 04:16277
SirVivor yazmış:
avatar'ina xss sıkışmış, olympos u hacklemeye kasmış galiba arkadaş :D

evet :)

13 Nis 2008 - 18:41323
msn hackeri
sLm arkLar yhaa bnm msnemı hackerLediLer ne oLur yardım EdiNn hackrlediqLeri msn:sana_mecburum_@hotmail.com
buda yenı açtığım msn eer yardım edebiLeceq oLan varsa bunu eqLesiNn:sana_mecburum_@msn.com
BEKLİORUMM..

27 Nis 2008 - 04:04334
mhtp yazmış:
sLm arkLar yhaa bnm msnemı hackerLediLer ne oLur yardım EdiNn hackrlediqLeri msn:sana_mecburum_@hotmail.com
buda yenı açtığım msn eer yardım edebiLeceq oLan varsa bunu eqLesiNn:sana_mecburum_@msn.com
BEKLİORUMM..

çok iyi ya....

süper türkçe

11 Mayıs 2008 - 16:10342
hiDRa yazmış:
mhtp yazmış:
BEKLİORUMM..

çok iyi ya....

süper türkçe

evet gerçekten üzücü.