ZSMCSNAP hatası nedir, lütfen yardımcı olun.

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
29 Ara 2007 - 04:13182
ZSMCSNAP hatası nedir, lütfen yardımcı olun.
Bilgisayarı ilk açtigimda devamlı bu hata geliyor.Bu hata hakkında bilgi sahibi olan varmi .. bu sorunu gidermek için ne yapabilirim.
Ve google dan arama yapiyorum sonuçlar arasından bi siteyi tıklıyorum istediğim sayfa açılmıyor.Onun yerine başka başka siteler açılıyor yardımlarınızı bkliyorum

30 Ara 2007 - 02:04184
CvP
Programın kendisini büyük olasılıkla Denetim Masası > Program Ekle/Kaldır'dan silebileceğin gibi SYSCLEANER'ın da değindiği gibi msconfig'den programın bilgisayarın açılışı ile birlikte açılmasını iptal edebilirsin. Bunun için Başlat > Çalıştır penceresine msconfig yaz, Tamam de. Başlangıç sekmesine (en sondaki sekme) git, ve listede ZSMCSNAP benzeri bir madde görürsen sol tarafındaki işareti kaldırıp Tamam tuşuna bas.

Adramiti@gmail.com

30 Ara 2007 - 04:25185
İlk önce çok teşekkür ederim yardımların için.Ama program ekle/kaldır da ZSMCSNAP yada buna benzer bi program yok ... ve başlattan da girdim ama ordada o isimde yada o isme benzer bişey yok.:((
galiba ben bu sorunla yaşlanacağım .

31 Ara 2007 - 11:15189
serap_serap yazmış:
İlk önce çok teşekkür ederim yardımların için.Ama program ekle/kaldır da ZSMCSNAP yada buna benzer bi program yok ... ve başlattan da girdim ama ordada o isimde yada o isme benzer bişey yok.:((
galiba ben bu sorunla yaşlanacağım .

Eger Msconfigde falan bulamıyorsan o zaman hatanın adını regedite yaz ve ordaki tum anahtarları sil.Ama ondan once sunu dene Bilgisayarıma sağ tıkla özellikler de ordan gelişmiş de orda hata bildirimi war onu tıkla acılan sayfada hata bildirimini kapat war onu sec.En azından acılısta hata wermez.

31 Ara 2007 - 23:53191
Eğer Bu sorun yeni oluyorsa Yani 3-4 Gün içinde olan birşeyse Sistem Geri yükleme yapmanızı Öneririm. Nasıl yapıcağınızı Bilmiyor iseniz Kısacası Anlatıyım ..

BAŞLAT / PROĞRAMLAR / DONATILAR / SİSTEM ARAÇLARI / SİSTEM GERİ YÜKLEMEYE TIKLAYARAK BİLĞİSAYARIMI BİR ÖNCEKİ ZAMANA GERİ YÜKLE'ye tıklayara o sorunun başladığı zamandan 3-4 Gün önceye alırsanız Sorun Büyük olasılıkla Düzelicektir.Ben genellikle Cok zor durumda kalınca yapıyorum Ve cogunluklada Başarılı oluyor.

Last edited by AdRaMiTi (31 Ara 2007 - 23:54)
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »