MSN DEN GELEN KONTROLSÜZ DOSYALAR

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
25 Ara 2007 - 09:06172
MSN DEN GELEN KONTROLSÜZ DOSYALAR
Selam arkadaşlar bu msn den gelen kontrolsüz zip li ve saçma sapan mesajlı dosyaların ve kullanıcının kontrolunun dışında e-mail gönderen virüsü nasıl temizlerim ben makineye komple format atmama rağmen hala saçma sapan mailler ve dosyalar göndermeye devam ediyor bunun önüne nasıl geçebilirim bu konuda yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla

ihsan ÖD

OD-GROUP TECHNOLOGY

30 Oca 2008 - 12:40229
s..a
kardeş bilgisayarda c ve d tüm herşeyi formatla biçimlendir hiçbirşey kalmaz ama registerdan bi ayar yapılıyordu sanırım

30 Oca 2008 - 14:36230
MBR yi kullanan bir rootkit olabilir.
http://www.olympos.org/haberler/torpig/trojanmebroot-yeni-rootkit-eski-taktik-93569.html

31 Oca 2008 - 12:10231
AdR
ANLaDıGıM KaDaRıYLa FoRMaT ÇeKMeNe RaĞMeN AYNı ViRüSLeR İLe BaŞıN DeRTTe BuNuN FaRKLı NeDeNLeRi OLaBiLiR..

İLK OLaRaK 2 TaNe YeReL SüRüCüN OLuPTa EĞeR FoRMaTı SaDeCe " C " VeYa " D " Ye ÇeKTiSeN ViRüS DiĞeR SüRüCüLeRe SıÇRaMıŞ OLaBiLiR.ÇüNKü ZaMaNıNDa BeNiMDe BaŞıMa GeLMiŞTi TaM YeNi BiR SySTeM KuRuYoRuM 5 DK ViRüS UYaRıSı VeRiYoRDu TaM BöYLe 1 GüNDe ÇöZeSiYe KaDaR 3 FoRMaT ÇeKMiŞTiM BaKTıM 2.DeDe AYNıSı ÇaKTıM DaVaYı BüTüN DoSYaLaRıMa KıYıP İKİSiNeDe ÇeKTiM SoRuN MoRuN KaLMaDı..

2)OLaRaK İSe EĞeR FoRMaTTaN SoNRa MeSeLa MsN PRoĞRaMı,MeDia PLaYeR GiBi DoSYaLaRı KuRaRKeNe ONLaRDaN Da ViRüS BuLaŞıYoR OLaBiLiR.

3) OLaRak FoRMaTTaN SoNRa EĞeR YeNi SySTeM KuRDuĞuNDa BaZı DoSYaLaRı İNTeRNeT ÜZeRiNDeN İNDiRiYoRSaN İNDiRDiĞiN SİTeDeN BuLaŞıYoR OLaBiLiR..

BuNLaR SaDeCe BiR KaCı .. BöYLe ViRüS TeHDiTLeRiNDeN KoRuNMaK İÇiN Kaspersky internet security 2007 Kurabilirsin. EK OLARAK BİR FİREWALL ATEŞ DUVARI DİYE TABİR ETTİĞİMİZ PROĞRAMLAR KURARSANIZ DAHADA İYİ OLUR SİZİN AÇINIZDAN..

Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »