msn

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
12 Eki 2007 - 15:2457
msn
arkadaslar benim sorunum msn de konustugum sayfalar kayitli kaliyor ve bu yüzden sorun yasamaktayim bu konusma sayfasini kayıtlı oldugu yeride aradamim ama bulamiyorum bana biriniz yardimci olursa sevinirim şimdiden tsk ler.
not. bu yardiminizi adresine mail atarsaniz sevinirim

14 Eki 2007 - 01:0060
Sırasıyla
Araçlar
Secenekler
İletiler
"Görüşme Geçmişimi Otomatik Olarak Sakla" kutucugundaki işareti kaldir.. düzelir.
Msn Plus kullanıyosan

Tercihlerden - Konuşma - İleti gecmişine girip hallede bilirsin..

11 Şub 2008 - 01:52252
:(((((((((((((((((
msn acamıyorum 80048823 hata raporu veriyor cewaplar için şimdiden tşk ederim.______NOT:Saat ayarı,msn başka makinadan acma vs olasığı yok. :(

11 Şub 2008 - 14:09253
Geçmiş olsun öncellikle aşağıda verdiğim yolları denersen bi ihtimal giderme şansın var.
1) İnternetinizin olup olmadığını kontrol edin.
2) Bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
3) Explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar) Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
4) MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection," ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
5) Explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
6) Sonra da msn messengerınızı tamamen kapatın. System treyden de kaldırın. Daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın. Her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir. İşleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
Yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

Eğer yukarıdaki adımlardan sonra da çözülmemiş olursa
www.hotmail.com gir şifreni gir sagda seceneklere gir solda kişisele gir ordan şifre gizli soru ve yönergeyi degiştir ve profilinde bir kac degişiklik yap blu3 dedigide dogru ama saat ve tarihte bi sorun yokssa düzelmesi gerekir.

Last edited by erdiyilmaz (11 Şub 2008 - 14:15)
12 Şub 2008 - 20:44256
cevap için teşekürler..:( bu yazdılarınızdan bi kçaını yapabildim hepsini değil ama tşk yinde :(((( olmiii

20 Eki 2008 - 10:46461
ASLI yazmış:
cevap için teşekürler..:( bu yazdılarınızdan bi kçaını yapabildim hepsini değil ama tşk yinde :(((( olmiii

bazen durum Msn den kaynaklanır.. Aynı anda Binlerce kişi aynı sorunu yaşar..

Bazen accontun çalınma durumundan dolayı olabilir.
bu durumda internet varsa http://webmessenger.msn.com/
adresinden msn ye girin.

.

Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »