ADSL IP Gizleme

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
18 Ağu 2008 - 21:29434
ADSL IP Gizleme
Arkadaslar benim ufak bir sorunum var ve bu konuda yardımcı olabilecek bir program arıyorum...

sorunum japonyadaki bir server a baglanamıyorum.. nedenine gelince japon şirketi türk iplerini engelliyor bu nedenlede sürekli proxy bulmak ve calisiyormu calismiyormu diye sıkıntıya girmekten düşünmekten bıktım... tek yapmak istedigim turk telecom adsl kimligini internete acılırken gizlemek ve kendi internetimi kullanmak.. sanal bir ip yaratmak istiyorum... bunu proxy kullanmadan yapabilecegim bir program varmı?

NOT: internet üzerindeki hemen hemen bütün proxy programlarını kullandım ve hic birinden düzgün bir sonuc alamadım...

26 Ağu 2008 - 23:11439
ADSL IP Gizleme
hknzhr yazmış:
Arkadaslar benim ufak bir sorunum var ve bu konuda yardımcı olabilecek bir program arıyorum...

sorunum japonyadaki bir server a baglanamıyorum.. nedenine gelince japon şirketi türk iplerini engelliyor bu nedenlede sürekli proxy bulmak ve calisiyormu calismiyormu diye sıkıntıya girmekten düşünmekten bıktım... tek yapmak istedigim turk telecom adsl kimligini internete acılırken gizlemek ve kendi internetimi kullanmak.. sanal bir ip yaratmak istiyorum... bunu proxy kullanmadan yapabilecegim bir program varmı?

NOT: internet üzerindeki hemen hemen bütün proxy programlarını kullandım ve hic birinden düzgün bir sonuc alamadım...

HttpTunnel denediniz mi ?

"bakmakla öğrenilseydi switchler server olurdu"
25 Eyl 2008 - 10:56446
hocam sanırım istediğini tor ile yapabilirisin diye düşünüyorum.Tor da proxy yapan bir programdır.http://www.torproject.org/ bu adresden download edebilir ve bilgi alabilirsin..

06 Eki 2008 - 01:44453
Arkadaşın dediği gibi Tor bu konuda oldukca başarılı bir proğram hem yeni versiyonda Türkçe arayüz mevcuttur bu yüzden erişimde sorun yaşacağınızı sanmıyorum ancak genede yok ben almıyım diyorsanız site olarak www.dtunnel.com ve nntime.com'dan proxy bilgisi alabilirsiniz.Selametle

Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »