Dns forwarding(tünelleme) hakkında bilgiye ihtiyacım var.

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
14 Tem 2008 - 13:04417
Dns forwarding(tünelleme) hakkında bilgiye ihtiyacım var.
Merhaba başlıktada belirttiğim gibi dns forwarding (veya tünelleme) hakkında bilgiye ihtiyacım var, yardım ederseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler..

Last edited by demode (14 Tem 2008 - 13:07) Reason: Ekleme
16 Tem 2008 - 15:54420
iyi günler dns tünelleme hakkında ayrıntılı bilgiyi araştırarak'da bulabilirdiniz.
http://www.olympos.org/howto-nasil/dns/dns-tunelleme-20177.html

16 Tem 2008 - 20:29421
H0tTurk yazmış:
iyi günler dns tünelleme hakkında ayrıntılı bilgiyi araştırarak'da bulabilirdiniz.
http://www.olympos.org/howto-nasil/dns/dns-tunelleme-20177.html

ben dns forwarding olarak arıyordum, konu açtıktan sonra bulmuştum o dökümanı ama bana uygulaması baya zor geldi :\, yardım edebilecek birisi var mı?

05 Ağu 2008 - 02:45428
en sondaki test için Iodine 'yi kullan.Freebsd 'de BIND kurulumu yap.ozgur karatas 'ın yazısı vardı.sonra adım adım uygula.çok zorlanırsan yardım edebilirim.

"bakmakla öğrenilseydi switchler server olurdu"
13 Ağu 2008 - 16:40431
systemtrx yazmış:
en sondaki test için Iodine 'yi kullan.Freebsd 'de BIND kurulumu yap.ozgur karatas 'ın yazısı vardı.sonra adım adım uygula.çok zorlanırsan yardım edebilirim.

İlginiz için teşekkür ederim @systemtrx, dediklerinizi deniycem yapamazsam buradan size ulaşmaya çalışırım.

16 Ağu 2008 - 01:23433
demode yazmış:
systemtrx yazmış:

İlginiz için teşekkür ederim @systemtrx, dediklerinizi deniycem yapamazsam buradan size ulaşmaya çalışırım.

peki.kolay gelsin.

"bakmakla öğrenilseydi switchler server olurdu"
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »