Malesef

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
12 Haz 2008 - 20:43391
Malesef
Evet verdiğiniz linki inceledim oradaki kontrolleri yaptım ama o dosyalar yok sadece rootların icerisinde AUTORUN.INF adılı bir klasör var.

Benim anlamadığım live cd ile açtığımda sistemi o dosyayı silemiyorum kendini driver gibi tanıtıyor sanırım

16 Haz 2008 - 23:24393
Uzun zamandır uğramıyordum olympos'a özlemişim :P

ilk olarak Madem bulduğunuz Dosyayı silemiyorsun bulaşanda autorun.inf o zaman altta yazdıklarımı yapar iseniz mutlaka düzelecektir.Sisteminize Unlocker proğramı yükleyerek silmeyi deneyin odamı olmadı güvenli modda açın öyle deneyin..

Autorun.inf'yi göremezsiniz ve Kaspersky ile başka bir sistemde tarattığımda virüs olarak görmüyordu :) tarayıp geçtiğini görmüştüm.

İlk olarak Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster diyin.Cünkü gizli olarak kendini atıyor :)

Benim çözüm yolum Başlat / Arama kısmından Autorun yazarak veya Autorun.inf aratmaya başlayın mutlaka bulacaktır varsa :) ancak bulsada siz gene ara hariç göremezsiniz cıkan autorun.inf'leri siler iseniz Sorun çözülecektir.

25 Haz 2008 - 12:46398
Ayrıyetten temizledikten sonra C ve D dizini mevcut ise oralara kendiniz bir autorun.inf adlı boş bir dosya oluşturun bu size ekstra bir guvenlik katar

Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »