TOR hakkinda bisi sorucam

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
30 Mayıs 2008 - 10:38374
TOR hakkinda bisi sorucam
tor'u yukledim msn ve sorf yaparken kullaniyorum ama asil kullanma amacim pcden bi oyun oynuyorum (silkroad) gelen gecen herkes hacklenmeye basladi... bende proxy kullanarak key loggerlarin bana ulasmalarini engelleyebilecegimi dusundum. tor su anda acik ve calisiyor acaba ben online oyunuma girdigim zamanda farkli bi ip adresinden mi giriyorum?yani ben oyundaykende beni korumaya devam ediyoru mu? ikinci sorum sayfalar acilirken cok yavas aciliyor , bunun nedeni internetimin yavas olmasi mi yoksa proxy kullaniyor olmam mi? simdiden cok tesekkur ederim... umarim derdimi anlata bilmisimdir

04 Haz 2008 - 09:58382
sayın 'Zorba' proxy kullanmanız sizi keyloggerlardan korumaz proxy sadece meraklı gözlerden korur ve 'tor' için bu açıklamaları kendi web sitesinde bulabilirsiniz. Gerçek bir koruma için güzel bir antivirus veya internet guvenlik paketi tercih etmelisiniz ayrıyetten oyunlarda şifrenizi girerken Xp sisteminde bulunan veya piyasada ücretli olarak satılan sanal klavyeleri kullanabilirsiniz.. böylelikle bilgisayarınızda bir tehlike bile olsa şifrelerinizi almaları biraz daha zorlaşır fakat şunu unutmayın tam güvenlik yoktur kendinizi bu konularda internette araştırma içine girerek bilinçlendirmeniz gerekmektedir böylelikle kendi çözüm yolunuzu kolaylıkla üretebilirsiniz

Last edited by H0tTurk (04 Haz 2008 - 10:01)
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »