proxy kullanamıyorum bütün ayarları yapmama rağmen

Mesaj göndermek için Giriş yapın veya kayıt olun.
Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »
25 Nis 2008 - 21:43331
proxy kullanamıyorum bütün ayarları yapmama rağmen
proxy kullanamıyorum bütün ayarları yapmama rağmen statik ip otomatik kullanıyorum ama proxy kurdumu netim kesiliyor tekrar eski ayarları yaptımı yani proxy iptal ettimi net tekrardan geliyor am kullanmak istiyorum proxy
bi yardım ederseniz sevinirim nasıl yapıcam pek çok siteye sorunu yazdım kimse cevap yazmadı yazanlarsa bile konuyla ilgili deyil
ALLAHA emanet olun şimdiden

TEŞEKÜRLER

26 Nis 2008 - 22:21333
Büyük İhtimal Bir yerde Küçükte olsa bir hata yapıyorsun.Eğer Bütün Kullandığın Proxy Proğramlarında Bu aynı işlemi yapıyorsa Tabi bişey diyemem ona ama kullanmaya çalıştığın proxy proğramını iyice öğren google'da iyice bir araştır ondan sonra yap :) Eğer bir yerde ufakta olsa bir hata yaparsan aynı dediğin gibi netin kesilir yani bağlantı hatası oluşur.Birde şunu söyle denermisin ? İnternet tarayıcından Belirli proxy ayarlarını yaparkene Mozilla Veya Opera kur yani iki tarayıcın olsun Proxy ayarlarını Yüklediğin ikinci tarayıcıya yani mozilla veya operaya uygula eğer Bağlantı hatası bir tek Proxy ayarları Yaptığın Tarayıcıda gidip İnternet explorerda çalışıyorsa Büyük İhtimal sen bi yerde hata yapıyorsundur. ;)

28 Nis 2008 - 13:00335
s.aleyküm ben proxy videolu anlatım indirrip yaptım videoda nasılsa bende aynısını harfiyen yaptım
ama olmadı yine bu sorun yüzünden kfayı yiyecem çünkü hack yaprken ip numaram sitede kalıyor oda beni rahatsız ediyor

kardeş bisende videoya çeksen dedigin şekilde bende yapsam ve proxy programınıda senin kullandığını kullanayım bakayım sorun nerde ozaman belli olur
bide cevap yazdığın için teşekürler

28 Nis 2008 - 16:36337
Hack yapıp'da Bir proxy proğramını Kullanamıyan Birinide İlk Defa sende görüyorum :S Sen yenisin Galiba.Neysek Biz konumuza dönelim.Ben sana su kadar anlatıyım Çünkü çok yogunum :S

Aşagıdaki linkten Sistemine göre proğramı İndir.

http://www.torproject.org/download.html.tr

Sonra Kur Sağ alt köşede Sogan Gibi bir şey çıkıcak . Sarı gözükür ise Daha hazır değil Kırmızı yanar ve üstünde carpı varsa aktif değil Yeşil Yanar ise aktif.Peki aktif olduktan sonra ne Yapıcam dersen . İnternet Tarayıcının Ağ ayarlarına giriceksin oradan Alttaki resim gibi aynen yapıcaksın ayarları.

Ondan sonra eğer Proxy Çalışıyor ise Sağ alt köşede sistem saatinin yanında Radar gibi bir şey dönemeye başlıyacak ve o an proxy proğramı aktif olarak çalışmaya başlayacak Kolay gelsin :)

20 Mayıs 2008 - 08:39359
SAOL KARDEŞ BEN ZATEN BUNUN AYNISINI YAPMIŞTIM YEŞİL IŞIKTA YANIYORDU DEMEK BEN FARKINDA OLMADIM SANA BİR TEŞEKKÜR BORÇLUYUM SAOL BAŞTACISIN KARDEŞ BİDE SORUN BENİM WİNDOWSTAN MIŞ EKSİK YÜKLEN MİŞ OZAMAN ÇÜNKÜ BİÇOK AYARLARI YAPAMIYORDUM ARTI BU İŞTE YAKLAŞIK 5 YILDAN BERİ VARIMEYVALLAH YARDIMIN İÇİN

Cevap yazmak için login olun  Sayfa: « < 1 - 1 > »