| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
CİHAN GÜMÜŞTEN
|
23.09.2005 12:10
|
|
|
MERHABA SİZİN YARDIMLARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR BANA YARDIM CI OLURSANIZ ÇOK SEVİRİM.SORUM İNTERNET EXPLORIRI HER ACTIĞIMDA NEYNET GIBI SAÇMA BI SİTE SİTE ÇIKIYO VE DEĞİTİREMIYORUM GIRIİŞ SAYFAMI ORASI GRİ RENKTE BISEY OLDU.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM İİ GÜNLER. |
|
|
Erdoğan Sönmez
|
23.09.2005 18:16
|
|
| "İLK ÖNCE İNTERNET EXPLORER'I AÇ SONRA ARAÇLAR KISMINDAN İNTERNET SEÇENEKLERİ BÖLÜMÜNE GİR ORADA BOŞ KULLAN LİNKİNE TIKLA HEMEN AKABİNDE ALT KISIMDA BULUNAN UYGULA LİNKİNE TAMAM LİNKİNE TIKLA" |
|
|
CİHAN GÜMÜŞTEN
|
23.09.2005 21:50
|
|
| AMA BENİM GİRİŞ SAYFASI ÇERCEVESİ İCERİSİNDE Kİ O ÜÇ KUTUCUKTAN HIC BIRINE TIKLANMIYOR ZATEN TIKLI GIBI GÖZUKUYOR.O YUZDEN SİZİN DEDİKLERİNİZİ UYGULAYAMADIM. EGER VIRÜSSE NASIL KURTULUCAM. |
|
|
Okan Bircan
|
23.09.2005 23:52
|
|
| > AMA BENİM GİRİŞ SAYFASI ÇERCEVESİ İCERİSİNDE Kİ O ÜÇ
> KUTUCUKTAN HIC BIRINE TIKLANMIYOR ZATEN TIKLI GIBI
> GÖZUKUYOR.O YUZDEN SİZİN DEDİKLERİNİZİ UYGULAYAMADIM. EGER
> VIRÜSSE NASIL KURTULUCAM.
http://www.spybot.info/tr/download/index.html |
|
|
ilker Turan
|
15.02.2006 00:03
|
|
| Merhaba... Giriş sayfan anladığın kadarıyla bloke olmuş ve değiştiremiyorsun... Sana tavsiyem XsoftSpy ve Spy Emeregency diye program bu programlar işini fazlasıyla görecek buna eminim şimdiden kolay gelsin. |
|
|
sahin mala
|
08.04.2006 23:01
|
|
| bunu regedit den de yapabilirsn ama iyi kullanıo olman lasım ama party programlar var bendede mevcut istersen kullanmak istersen ben sana yardımcı olabilirim
sahinmala@superonline.com |
|
|
berkay ********
|
29.04.2006 17:06
|
|
| > bunu regedit den de yapabilirsn ama iyi kullanıo olman lasım
>İLK ÖNCE SOL TARAFTAKİHKEY_LOCAL_ MAKİNE YAZAN YER SOL TIKLA VE ARA DEDİKTEN SONRA AÇILAN SAYFANIN ADNI YAZ DAHA SONRA ÇIKAN SAYFANIN ADINI DEĞİŞTİR.
|
|
|
Rasim BAŞARAN
|
31.10.2006 01:02
|
|
| calistir>regedit Enter
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
sonra
Start Page var cift tikla orada yazani sil
about:blank
yaz
artik her internet exploreri actiginda normal sayfan acilir. |
|
|
kadir kara
|
10.03.2007 06:17
|
|
| Rasim hoca teşekkürler normal sayfaya döndü açılış sayfası değişti fakat adres yerine örneğin www.olympos.org yazınca '1www.olympos.org'bulunamadı.yolun veya internet adresinin doğruluğundan emin olun yazısı çıkıyor.ama adres çubuğunda daha önceden açılmış ise üzerine tıklarsan açılıyor veya arattırırsan yine açılıyor ama elle bir site ismi yazarsan 1www. .......yazısı mutlaka çıkıyor ve açmıyor ama http://olympos.org böyle ne yazarsam açılıyor yardımlarınız için teşekkür ederim.
|
|
|
Rasim BAŞARAN
|
15.03.2007 08:15
|
|
|
kadir ,
araclar - internet secenekleri-baglantilar - yerel ag ayarlari - ayarlari otomatik algila secenegini tikli hale getir . probleminin düzelecegini saniyorum..
|
|
|
idem ugur
|
16.03.2007 15:02
|
|
|
ÇOK BASİT
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel ordaki "HomePage" DWORD değeri 0 yapılır. |
|
|
kadir kara
|
28.03.2007 07:30
|
|
|
idem hocam cevap yazdığın için teşekkür ederim fakat homepage yi 0 yaptım değiştirdim yine aynısı çıkıyor değişmiyor 1www. diye devam ediyor. selamlar. |
|
|
Engin Topçuoğlu
|
28.03.2007 13:19
|
|
| http://rapidshare.com/files/23157429/Internet_Explorer_Sayfa_Duezeltme.reg.html adresinde size bir reg kayıt içeriği veriyorum. bunu calıstırdıgınızda baslangıc sayfanız google.com olucaktır.
|
|
|
buzz gibi
|
30.03.2007 05:25
|
|
| BEN İYİ BİR KULLANICI DEĞİLİM
YAZDIKLARINIZDANDA BİR SEY ANLAMADIM AÇIKÇASI
AMA DAHA ONCEDEN İNDİRDİĞİM
.....????? AD-AWARE SE PERSONAL????.......
İŞİMİ GORDU
BENDE BASLANGIC SAYFAMI DEĞİŞTİREMİYORDUM BİR TURLU
HALEN DEĞİŞTİREMEYEN ARKADASLAR
PROGRAMI İNDİRİN İNTERNETTEN VE TEMİZLİĞE BAŞLAYIN
SİZİNDE İŞİNİZİ GORUR UMARIM |
|
|
güray fedaioğlu
|
15.05.2007 00:51
|
|
|
üstat ben güray giriş sayfasını bende açamıyorum yazdıklarınızı bende okudum ama bil. bilgim az olduğundan anlayamadım adım adım banada yardımcı olursanız sevinirim tşk.
|
|
|
Mehdi TENŞİ
|
15.05.2007 05:12
|
|
|
Merhaba, oncelikle Spybot ve Ad-aware yazilimlarini bilgisayariniza yukleyip guncellemelerini yapin. Sistemi tekrar baslatip acilis ekrani gelmeden F8 tusuna basin. Karsiniza gelecek ekrandan guvenli kip'i secin. Yazilimlari buradan calistirarak virus taramasi yapin. Asagiya ekledigim kodlar araciligi ile once giris sayfasini degistirilebilir hale getirip istediginiz sayfayi yazdiktan sonra da tekrar kilitleyin. Bilgisayarinizi zorunlu kalmadikca sistem yoneticisi olarak kullanmayin. Ikinci bir kullanici acip yetkilerini sinirli yapin. Bu cok onemli.
Baslangic sayfasinin kilidini kaldiran kod :
indows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"HomePage"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"HomePage"=dword:00000000
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"HomePage"=dword:00000001
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
"**del.HomePage"=" "
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
"NoSaveSettings"=dword:00000000
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Baslangic sayfasini tekrar kilitleyen kod :
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel]
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
Bu kodlari kopyalayip notepad a yapistirin sonra adlarini sira ile ac.reg ve kilitle.reg olarak kaydedin. Unutmayin Bilgisayarim - Araclar - Klasor Secenekleri'nde dosya uzantilarini gizle secenegi iptal edilmis olmali. Hangi kodu calistirirsaniz o islev gecerli olacaktir.
NOT : Kodlar guvenlidir. Yoksa yazmazdim.
|
|
|
Mehdi TENŞİ
|
30.05.2007 06:01
|
|
| Cozumden once onerileri vereyim, cozumu once verince kimse onerileri okumuyor:
1 - Windows kullanmaniz zorunlu degilse (alternatifi olmayan yazilim ya da donanim nedenleri olabilir ) kullanmayin, Linux kullanin. Pardus su an masaustu kullanicilarinin aslinda tum islerini goruyor.
2- Windows kullanmaniz zorunluysa Iinternet Explorer kullanmayin. Firefox ya da Opera kullanin. Bazi web programcilarinin bilmeyerek (ya da bilerek ) yaptiklari hatalar disinda Firefox ozellikle tum standartlara uyar ve destekler. Acilmayan sayfalarda ise programcilik hatasi ya da zorlama vardir.
3 - Benim onerim Antivir + SpyBot + Ad-aware + XP Antispy programlarini yukleyip guncelleyin. Hatta kurulusta Antivir i yuksek koruma moduna alirsaniz nerede se kus
ucurtmaz. Bilgisayarinizi da cok zorlamaz, merak etmeyin. Bunlari istemiyorsaniz 1. secenege donun. :D
Cozume gelince bu aslinda tam bir cozum sayilmaz. Sadece sonucu ortadan kaldiriyor. Nedeni ortadan kaldirmak icinse dedigim antivirus programlari veya alternatif programlar ile mutlaka taratma yapmali ve sorunun kaynagini bulmalisiniz.
http://rs82.rapidshare.com/files/34168430/homepage_killer.rar
adresine yukledigim kucuk bir programcik giris sayfasini kilitliyor ya da tekrar acabiliyor. Merak etmeyin, sahte degil. Virus v.s. icermez. Ama dedigim gibi bu sadece sonucu duzeltiyor. Sistemde o virus ya da herneyse durdugu surece tekrar baslangic sayfasini kilitliyebilir. Kalici bir cozum degil.
Internette gezerim, yazi yazarim, mesajlasirim, fazala oyun tutkunu da degilim diyorsaniz gidip linux kurun. Linux kurmam diyorsaniz ya bunlara katlanin ya da isiniz olmasa bile windows altyapisini iyice ogrenin.
Aklima gelmisken programcik ispanyolca acilirsa ingiliz bayragina tiklayarak ingilizceye ceviriyorsunuz. |
|
|
eray yılmaz
|
29.07.2007 16:40
|
|
|
rasim bey giriş sayfasıyla ilgili bir derten kurtardığınız için teşerkür ederim faydalı dostların sayısı artsın
|