|
 |
Kategoriler
Güvenlik
Genel
MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:
http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html
RE: anakartım yanarmı
|
Yazar:
HaLiL EsKiCi
|
Zaman:
29.07.2007 00:25
|
Metin:
MrB ARKaDaŞıM BeN SaNa Bi ÖGüT VeRiYiM BeN BuNu HeR ZaMaN VeRiYoRuM ;)
EĞeR BiR KiŞi İLe SaVaŞıYoRSaNıZ KaRŞıDaKi DüŞMaNıN HaMLeLeRiNi BiLMeK ZoRuNDaSıNıZ EĞeR BiLMeZSeNiZ SaVuNMa YaPaMaZSıNıZ.FaKaT BiLiRSeNİZ HaMLeLeRe KoLaYCa KaRŞıLıK VeReBiLiRSiNiz..YaNi MsN'De BiRi SiZiN ŞiFReNiZi KıRMaK ÇaLMaK İSTeDiĞiNDe SiZ YaPıLaCaK ÖNLeMLeRi BiLMeZ İSeNiZ KaRŞıNıZDaKi SiZiN Bu KoNuDaKi CaHiLLiĞiNiZDeN FaYDaLaNıP ŞiFReNiZi ELe GeÇiRiR . FaKaT SiZ Bu KoNuDa YeTeRİNCe BiLĞi SaHiBi İSeNiZ KaRŞıNıZDaKi ANCa ŞiFRe YeRİNE Pc'DeKi FaNıN ToZuNu İÇiNe ALaCaKTıR ;)
SoNuC : TeBBiRi ELDeN BıRaKMaDıKTaN BiLĞiLi OLDuKTaN SoNRa BiŞeY YaPaMaz..
EKLe BeNi MsN'NiNe Ne YaPaBiLeCeKLeRİNi ANLaTIYıM..
( Adramiti@gmail.com )
|
Yazışmalar
| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
nesibe özdemir
|
27.07.2007 14:23
|
|
|
merabalar
2 gün önce msnde bi arkadaşıma slm felan yazdım snra karşı taraftan bu adres rea kod tarafından hacklenmiştir ya şifreni wer yada anakartını yakarım cewabını aldım o an şifremi wermedim we slm attığım arkadışımı aradım o da ben hacklenmişim fln dedi bi arkadaşın pc.si yanmış dedi biraz tırstım açıkçası ....ben de listemdekileri sildim ama ark.ım silme hacker anlarsa anakartını yakar cart,curt dedi....yinede sildim we şifremi gönderdim........bugün ark.ım msj attı ben msnimi kurtardım sen de knuş şifremi değiştirmicem fln de werir dedi bana bu knu bayaaa bi saçma geldi sana danışmak istedim şu an msnimde başka bi kızın fotı-osu war we adresimi kullanıo napabilirim??????yardımcı olursan sewinirim gerçkten anakartım ynarmı??????????????? |
|
|
HaLiL EsKiCi
|
29.07.2007 00:25
|
|
| MrB ARKaDaŞıM BeN SaNa Bi ÖGüT VeRiYiM BeN BuNu HeR ZaMaN VeRiYoRuM ;)
EĞeR BiR KiŞi İLe SaVaŞıYoRSaNıZ KaRŞıDaKi DüŞMaNıN HaMLeLeRiNi BiLMeK ZoRuNDaSıNıZ EĞeR BiLMeZSeNiZ SaVuNMa YaPaMaZSıNıZ.FaKaT BiLiRSeNİZ HaMLeLeRe KoLaYCa KaRŞıLıK VeReBiLiRSiNiz..YaNi MsN'De BiRi SiZiN ŞiFReNiZi KıRMaK ÇaLMaK İSTeDiĞiNDe SiZ YaPıLaCaK ÖNLeMLeRi BiLMeZ İSeNiZ KaRŞıNıZDaKi SiZiN Bu KoNuDaKi CaHiLLiĞiNiZDeN FaYDaLaNıP ŞiFReNiZi ELe GeÇiRiR . FaKaT SiZ Bu KoNuDa YeTeRİNCe BiLĞi SaHiBi İSeNiZ KaRŞıNıZDaKi ANCa ŞiFRe YeRİNE Pc'DeKi FaNıN ToZuNu İÇiNe ALaCaKTıR ;)
SoNuC : TeBBiRi ELDeN BıRaKMaDıKTaN BiLĞiLi OLDuKTaN SoNRa BiŞeY YaPaMaz..
EKLe BeNi MsN'NiNe Ne YaPaBiLeCeKLeRİNi ANLaTIYıM..
( Adramiti@gmail.com ) |
|
|
mert akar
|
28.07.2007 15:02
|
|
| selam
Karşıdaki sana dosya v.s yolamışsa açmışsan olabilir ama yollama fln yoksa hiçbişiyapamaz rahat ol;)
|
|
 |

|