| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
damla nur demircan
|
16.01.2007 18:05
|
|
|
ben googleyi başlangıç sayfası yapamıyorum benimkide chat sayfası olmuştu başlangıç sayfası sayenizde düzelttim teşekkürler de googleyi yapamıyorum başlangıç sayfası yardım edinnnnnnnn
|
|
|
mustafa ipekçi
|
19.06.2007 15:22
|
|
|
nasıl yapılacagını bilen varmı
|
|
|
hiDRa
|
23.06.2007 19:40
|
|
|
öncelikle sağlam bi antivirus ve antispy kurmalısın.. |
|
|
Taner YILLIK
|
26.06.2007 00:51
|
|
|
hidra daha oncede avast'ı kaldırıp işe yarayan bi antivirus yukle demissin simdi buraya da bi antivirus yukle demissin. Anlamıyorsan bu işi mümkünse bilmedigin işlere pek fazla karışma...
Sayfayi illa google olarak açılması gerekiyorsa internet explorer ikonuna sağ tıklayın varsiyalan seçenek yerine about:blank yazar ya da artık ne yaziyorsa oraya www.google.com.tr yazın ve varsiyalanı kullan butonuna basın olsun bitsin... Antivirusleri de kafanıza göre yüklemeyin.Ayrica Microsoft®'un önerdigi antivirusler haricinde hiç birisini yüklemeyin ... |
|
|
gösde gökben
|
03.07.2007 12:57
|
|
|
taner bn o dedigin seyi yapamıorum abount:blank yazıo fakat basıorum hiç bisey cıkmıo napcam? |
|
|
emir bekmezci
|
28.07.2007 02:39
|
|
|
arkadaşlar
Başlat / Çalıştır / Regedit / HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main anahtarında bulunan adresi değiştirin.
MAIN e girince sag taraftan sizin sorun yaşadıgınız giriş sayfasının üzerine tıklayın ve oraya giriş sayfası yapmak istediginiz siteyi yazın
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... |