| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
ard ard
|
17.04.2007 13:29
|
|
|
evet arkadaşlar bu şekilde oluyor
Başlat > Çalıştır > Regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > İnternet Explorer > Main sekmesinden Start Page seçeneğini çift tılayarak karşısındaki adresi değiştirerek oluyor
bulamadıysanız şunu yapın
Başlat > Çalıştır > Regedit
Ctrl F ye basın arama motoru gelecek
sayfa adresini yazıp aratın. örn: www.resimania.com
bulunan değeri değiştirin örn:www.google.com
değiştirin ve F3 e basın. buda başka varsa aramaya devam eder.her bulunanı değiştirin sürekli F3 F3 hepsini değiştirin tamamdır... kolay gelsin.... |
|
|
sümeyye özçoban
|
19.05.2007 20:28
|
|
|
senden çok teşekkür edrim sırf sana teşekkür edebilmek için bu siteye kayıt oldum verdiğin bilgiler çok işime yaradı ne diyeyim Allah razı olsun |
|
|
abdullah türüdü
|
25.07.2007 01:00
|
|
| kardes cok saol tesekkür ederim..paylasımın için tesekkürler... sana tesekkür edebilmek için siteye üye oldum tekrar cok saol...
|
|
|
rasit cetiner
|
27.07.2007 10:50
|
|
|
onemli diil arkadaşlar işinizi gorebildiysek ne mutlu bize. ~PAYLAŞMAK GÜZELDİR, BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR~ İ çalışmalar...
|
|
|
hayrettin asd
|
05.08.2007 07:20
|
|
| -------------------------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar bu şekilde oluyor Başlat > Çalıştır > Regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > İnternet Explorer > Main sekmesinden Start Page seçeneğini çift tılayarak karşısındaki adresi değiştirerek oluyor bulamadıysanız şunu yapın Başlat > Çalıştır > Regedit Ctrl F ye basın arama motoru gelecek sayfa adresini yazıp aratın. örn: www.resimania.com bulunan değeri değiştirin örn:www.google.com değiştirin ve F3 e basın. buda başka varsa aramaya devam eder.her bulunanı değiştirin sürekli F3 F3 hepsini değiştirin tamamdır... kolay gelsin....
------------------------------------------------------------------------------
S.a
dediğinizi aynısını yaptım oldu ama internet explorer e tıkladığımda tekrar başlangıç safyası kendiliğinden değişiyor önce about:blank boş olarak açılıyor sonra hemen http://besecuredtoday.com/ böyle bir sayfa geliyor nasıl değiştrebilirim ya da silmem için onu nasıl bir program tavsiye ediyorsunuz YARDIM EDİN LüTFEN
|
|
|
Mehmet EMİN
|
28.07.2007 23:06
|
|
|
SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR. İNAN HAFTALARDIR BUNUN ÇARESİNİ ARAYIP DURUYORUM AD-AWARE2007 Yİ BİLE DENETTİRDİLER BANA.......ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER SAĞOL
|