| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
özgen babacan
|
27.06.2007 21:19
|
|
|
bende bazıları gibi giriş sayfamı google yapamıyorum banada yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim... |
|
|
nuray kebir
|
02.07.2007 10:53
|
|
|
internet sayfasını aç. daha sonra en üsttek ARAÇLAR kutusu var. orayı tıkla. ve en altta da internet seçenekleri var. orayı tıkla. açılan sayfada ADRES denilen yere açılış sayfası olmasını istediğin mesela google'ın adresini yaz ve tamma de. işlem biter. umarım yardımcı olabilmişimdir. |
|
|
beyza er
|
13.07.2007 22:21
|
|
|
internet exploreri aç ardından ardese "http://google.com" de ardından google sayfası gelcektir we o sayfada "google giriş sayfası yapmak istiyorum" die bi seçenek olcak alt tarafta onu seç ardından ewt de olacaktır..
umarım yardımcı olmuşumdur. kolay gelsin |
|
|
barış bora
|
18.07.2007 06:36
|
|
|
sizin sölediğinizi ben de biliyorum fakat değişmiyor nedeni nedir acaba msn .com adresi kaldı gitmiyor search & destroy programını da indirdim oda bi çare olmadı bunun için tabiki yardımcı olabirseniz çok sevinrim teşekkürler ..... birde tabiki neden böyle oldugunu açıklarsanız dahada iyi olur saolun ... |
|
|
eren kay
|
01.08.2007 13:43
|
|
|
arkadasım o sorunu biliyorum beni de cok ugrastırdı tek cozum Xoftspy casus temizleme programı onu kurup calıstırsan bir sorun kalmazzz |