|
 |
Kategoriler
Olympos
Genel
MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:
http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html
Deep Freeze
|
Yazar:
mujde Korel
|
Zaman:
20.06.2007 23:33
|
Metin:
Bu prg nin hataları beni çıldırtmak üzere acil yardıma ihtiyacım var prg yi sistemden kaldıramıyorum şuan aktif değil ama uninstall yapmama izin vermiyo token şifresini de denedim ama yine olmadı başta c de etkindi şimdi d yide korumaya aldı alt+ctrl+shift+f6 yapıp şifre girip korumayı kaldırdım ama yinede sistemden kaldıramıyorum ne yapıcam_? ACİLLL
|
Yazışmalar
| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
mujde Korel
|
20.06.2007 23:33
|
|
|
Bu prg nin hataları beni çıldırtmak üzere acil yardıma ihtiyacım var prg yi sistemden kaldıramıyorum şuan aktif değil ama uninstall yapmama izin vermiyo token şifresini de denedim ama yine olmadı başta c de etkindi şimdi d yide korumaya aldı alt+ctrl+shift+f6 yapıp şifre girip korumayı kaldırdım ama yinede sistemden kaldıramıyorum ne yapıcam_? ACİLLL |
|
|
hiDRa
|
23.06.2007 19:29
|
|
|
deep freezin setupını yeniden çalıştırdığında iki secenek sunacak sana
biri reinstall
diğeri uninstall
deepfreezin uninstalli bu sekilde yapılmaktadır
ama daha önce disable etmelisin |
|
|
gürcan balta
|
23.06.2007 13:41
|
|
| Deep Freze Dos tabanlı bir porgram yani şu demekki dos tabanli olduğu için dosyalarını dos tan kilitliyo ve dosyalara yeni bilgi girişini engellio kaldirmanin tek yolu ne yazikki format kötü oldu ama maalesef böyle yeni bir gelişme olursa yine elimden geldiğince yardim etmeye calişirim |
|
|
Mehmet YÜREK
|
29.06.2007 16:00
|
|
|
Arkadaşlar Deep Freeze programının en önemli özelliği uninstalini ancak setup ile yapılabiliyor olması yani bilgisayarınızda deep freeze var siz yinede kurun unistal özelliğini göreceksinizki karşınaza gelen ekranda uninstala tıklayarak kaltırabilirsiniz, tabi bunun için setup'bının olması lazım.Kolay gelsin
|
|
 |

|