Olympos Security

Haberler  
  Kütüphane  
  Ürünler  
  Olympians  

Ana sayfa

Son gönderilenler

Arşiv

Yazarlar

İndeks

Haberler

Kütüphane

Ürünler

Olympians

Güvenlik

Olympos

ACİL...WORKSTATION

RE: Bilgisayarımı kontrol edemiyorum!!!

cd den pc ye kopyalama

Error parsing C:\Windows\browscap.ini on line 220

RE: Telefonunuz dinleniyor mu?

RE: 80048820 hatası

hata kodu 80048820

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: Yeni Phising Tehlikesi MUTLAKA OKUYUN !!

acil yardım

A-POLICY AGENT ORCHESTRATOR

masaüstü

?

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

msn messenger - internet explorer dilemması

RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?

RE: naomi

RE: mesenger

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

hard disk hatası

modem ayarları

msn messenger

RE: giriş sayfamı google yapamıyorum.yardım ederseniz sevini

RE: bakalım kım bılecek bu soruyu

RE: msn virüsü

RE: İnternet explorer giriş sayfası değişmiyor

RE: acil yardım

varsayılan ağ geçidi

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü

Hata Raporları

activexdebugger32_exe

msn açılmıyor lütfen yardım edin

RE: pcmde windowsu sahte olarak goruo

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

RE: GİRİS SAYFASI DEĞİŞMİYOR DİYENLER

RE: anakartım yanarmı

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: anakartım yanarmı

RE: google

RE: Deepfreeze ama çok farklı bi konu :( mutlaka okuyun. Yar

RE: adsl hızım çok yavaş çözüm bulamadım

RE: Kriptografi enteresan birşey...

anakartım yanarmı

RE: ses sorunu
Syndication  Syndication

0

Mesaj görüntüleme

Google

Kategoriler Güvenlik Virüs

MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:

http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html

RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog

Yazar:

Burak Özalp

Zaman:

09.06.2007 18:35

Metin:

Arkadaşlar ben kaspersky kullanıyorum. Kaspersky ile birkaç denemeden sonra virüs silindi. Ve Ağ BAğlantılarımdaki patron1 ve patron2 yi de silebildim. Bundan sonra çalıştıra girip cmd yazın. Sonra net share yazın bende de çıktığı gibi c: ve d: yi rockstar die biri paylaşıo gözükecek. Silmek için net share c:\ /delete ( “c:\ /delete” \ / arasında boşluk var. Tabi siz hangi paylaşım dosyasını kaldırmak istiyorsanız onu yazacaksınız. Ve bilgisayarı tekrar başlatın.
Ben bunları yaptıktan sonra hiçbir virüs ya da paylaşılan klasör kalmadı.
Ancak bilgisayar açılınca activexdebugger32.exe bulunamadı diye bir hata weriyor bu sorunu nasil çözebilirim şimdiden herkese teşekkürler.

Yazışmalar

Konu: Yazar:
Zaman:
Message  PATRON1, PATRON2, ....
Süleyman UYSAL 08.05.2007 11:52  
Merhaba, Antivirus yazılımları tarafından farkedilemeyen bir virus ile başım dertte. Her rebootdan sonra bilgisayarımdaki tüm sürücüler sırasıyla PATRON1, PATRON2.... şeklinde paylaşıma açılıyor ve tam erişim veriliyor. Bilginiz varsa, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
Message    RE: PATRON1, PATRON2, ....
Bilal Batır 15.05.2007 01:29  
öncelikle, işletim sisteminizin antivirus yazilimi ile beraber guncellemelerini yaptikdan sonra virus ve trojanlara karsi bir tarama yapmaniz saglikli olucak.. anti virus icin nod32 veya kaspersky öneririm.. bunun disinda sisteminizde trojan tarzi birseyin oldugunu soylememe gerek yok sanirim :) shu islemleride yaparsaniz ise yarayabilir, bkz: Windows\system klasöründe ACD.CMD ve ACD2.CMD dosyaları göreceksin onları siliyoruz.. ardindan, Registry'de (Başlat-Çalıştır-Regedit) "activexdebugger" diye aratip bulduğumuz bütün anahtarları siliyoruz (F3 le aramayı tekrarlayarak hepsini bulup silebilirsin). ve ağ bağlantılarımda "dosya ve yazıcı paylaşımını" kaldırıp, bilgisayarimiza reboot atiyoruz.. Ayrica, webde yaptigim aramalarda bu trojanin kesin bir adına ulasamadim, ancak uzaktan erisim saglayan zararli bir icerik oldugu kesin. kolay gelsin.
Message      RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
dracula awesome 17.05.2007 15:09  
Selam arkadaşlar bizim fakültede de bu virüs boy gösteriyordu küçük bir program yaprtım sorun kökten hallediliyor,arkadaşımızın yazdığı yerleri de siliyor ayrıca system32 içindeki dosyasını vb. kısacası bir daha sizi rahatsız edemeyecek biçimde temizleniyor programı çalıştırırken virüslü flash diskleriniz varsa onları da takın temizler. NOT: bu programın çalışması içi bilgisayarınzda .NET Framework 2.0 yüklü olmalıdır. BENİM PROGRAMIN LİNKİNİ VERİYORUM;http://rapidshare.com/files/31795873/DRACULA_Virus_Temizleyici___V_2.0.zip Bir duanızı esirgemezseniz mutlu olurum.
Message        RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
SAMED ERBİL 27.05.2007 12:34  
sistem geri yükleme yaptığım zaman sorun ortadan kalkıyor fakat flashı tekrar taktığım anda yine sistemi ele geçiriyor.Mevlüt arkadaşım bu nete verdiğin programın linki silinmiş yazıyor tekrar yuklemen mümkün mü acaba çok acil ihtiyacım var.
Message        RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
dracula awesome 25.05.2007 13:42  
Arkadaşlar linki değiştirek zorundayım size programın yeni sürümünün linkini veriyorum hem rapidsiz. http://geocities.com/guvenlikmerkezi_32/DRACULAVirusTemizleyiciV2.2.zip Bazı arkadaşlar programın hiç çalışmadığını söylüyorlar bunun için de .NET Framework 2.0 yüklü olmalıdır link;http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
Message          PROGRAMIN SON VE HATASIZ SÜRÜMÜ ÇIKTI
dracula awesome 01.06.2007 16:23  
Slm arkadaşlar, önceki program sürümlerinde program yarıda kırılabiliyordu bunu engellemek için programın yeni sürümünü çıkardım ayrıca yeni temizlemeler ekledim sürüm:Versiyon 2.3 Rapid linklerini sizi uğraştırmamak için sildim.Yeni link; http://www.geocities.com/guvenlikmerkezi_32/DRACULAVirusTemizleyiciV2.3.zip Sadece bu linkteki yüklemeleri dikkate alınız,başka sitelerde bu link dışında birşey varsa yüklemeyiniz.Uzun bir süre yeni sürüm çıkarmayı düşünmüyorum.V 2.3 'den önceki sürümleri görüdüğünüz yerde silebilirsiniz .
Message          RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
Muhabir ONDOKUZ 01.06.2007 14:56  
hOCAM Bu linkler gene olmus galiba...
Ümit Palulu 31.05.2007 13:53  
bu virüs ne zaman çıktı bilmiyorum ama bilfdiğim bişey var oda norton,kaspersyk, nod32 v.b. anti vürüs sistemlerinin tanıyamadığı ve müdahale edemediği bir bir vürüs. bu bir trojan.. sisteminize girdiği zaman C ve D sürücülerini ağ üzerinde "PATRON1" ve "PATRON2" adıyla paylaşıma tam erişimli olarak açıyor. işlemcinizi %100 kullanarak pc nizin donmasına neden oluyor. hatta bazen bilgisayarınızı açtığınız zaman masa üstü simgeleri çıkmadan öylece kalabiliyor bilgisayar.. bu durumda yapmanız gereken şeyler! bu erkanda kalınca bilgisayar Ctrl+Alt+Del yaparak görev yöneticinizin işlem ler bölümünde çalışan "activexdebugger32.exe" adlı işlemi sonlandırın. "dosya" bölümünden "yeni görev" seçerek "regedit" yazın ve kayıt defterinde "düzen " menüsünden "ara" seçerek "activexdebuger32" adını arayın. bulduğunuz bütün verileri silin. sonrakini aramak için kısaca "F3" tuşunu kullanabilirsiniz.. bilgisayarınızı yeniden başlatın. sorun hallolmuş olacaktır. ama henüz vürüsten kurtulamadınız bunu unutmayın.. hemen googleden "AVG Antispyware" programını bulun ve indirip bilgisayarınıza kurup güncelleyin.. ve full tarama yapın. bulduğunuz trojanları silip kurtulun.. NOT: bu vürüs flas diskle falan bulaşabiliyor buyuzden bilgisayarınıza taktığınız bu tür depo bellekleri taratmadan açmayın.. tarattıktan sonra flasınız açılmıycak, bu yüzden flasın içini adres çubuğundan veya windows gezgininden görebilirsiniz. içindeki verileri bilgisayara kopyalayıp flasınızı biçimlendirin... vürüsüsz günler diliyorum.. sevgi ve saygıyla... bir hatırlatma: sebebini bilmiyorum ama AVG antispyware bazı bilgisayarlarda 64 bit sorunu veriyor. çözemedim..
Tuna Boylu 30.05.2007 23:10  
Arkadaşın temizleme programı da çalışmıyo.. www.iolo.com'dan system mechanic 7 deneme sürümünü indirin syware temizle diyin
dracula awesome 30.05.2007 13:27  
Slm arkadaşlar programın önceki sürümlerinde;program çalışırken yarıya gelince hata verebiliyordu, bu sürümde bu problemi düzelttim ve eksik kalan yerleri temizlemesini sağladım.Bu yüzden V 2.3 dışında önceki yüklediğiniz sürümleri dikkate almayabilirsiniz hatta gördüğünüz yerde önceki sürümleri silin derim.Size V 2.3 linkini vereceğim, uzun bir süre bu programı yenilemeyeceğim.Programın yeni sürümü denediğim bütün bilgisayarlarda %100 başarı verdi, artık rapid linklerini de dikkate almayın(sizi uğraştırmak istemiyorum) sadece size verdiğim linki veriyorum bütün sitelere de.Virüssüz günler dileğiyle link: http://geocities.com/guvenlikmerkezi_32/DRACULAVirusTemizleyiciV2.3.zip
Message            RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
ediz ediz 06.06.2007 03:30  
slm arkdasım oncelıkle tesekkurlerımı ıletmek ısterım benım soyle bır sorunum olurstu senın yapmıs oldugun ıkı temızleme aracınıda denedım ama ıkısede temızler ıken c: dekı localsetting\temp dekıler sılmek ıcın orayı kontrol edıyor ama bende windows d: de yuklu bu yuzden hata verıyor ve dedıgın gıbı devam dedıgın halde kaldıgı yerden devam etmıyor orda tıkanıyor bana bu konuda yardımcı olur ısen sevınırım ııy gunler
Message              RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
Metin Yılmaz 09.06.2007 20:26  
activexdebugger32 satırını regeditten arattınız ve de sildiniz... Bilgisayarınız açılıyor fakat masaüstü öğeleriniz gözükmüyorsa: CTRL+ALT+DEL -> Dosya -> Yeni Görev (Çalıştır) -> Regedit [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon] "Shell"="Explorer.exe" Dizesini düzeltin. Ya da aşağıdaki adresten reg dosyasını yükleyip direkt olarak çalıştırın http://www.loranbase.com/idx/0/2026/article/My-Computer-Boots-Up-But-I-Cant-View-Desktop.html
Message              RE: PATRON1, PATRON2, activexdebugger32 sorunu çözüldü, prog
Burak Özalp 09.06.2007 18:35  
Arkadaşlar ben kaspersky kullanıyorum. Kaspersky ile birkaç denemeden sonra virüs silindi. Ve Ağ BAğlantılarımdaki patron1 ve patron2 yi de silebildim. Bundan sonra çalıştıra girip cmd yazın. Sonra net share yazın bende de çıktığı gibi c: ve d: yi rockstar die biri paylaşıo gözükecek. Silmek için net share c:\ /delete ( “c:\ /delete” \ / arasında boşluk var. Tabi siz hangi paylaşım dosyasını kaldırmak istiyorsanız onu yazacaksınız. Ve bilgisayarı tekrar başlatın. Ben bunları yaptıktan sonra hiçbir virüs ya da paylaşılan klasör kalmadı. Ancak bilgisayar açılınca activexdebugger32.exe bulunamadı diye bir hata weriyor bu sorunu nasil çözebilirim şimdiden herkese teşekkürler.
Message              activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürümü h
dracula awesome 08.06.2007 15:00  
Bugün itibariyle sürücülerimizi paylaşıma açan ve bilgisayarların kilitlenmesine neden olan activexdebugger32.exe virüsü için temicleyici programın son sürümünü sizlerle paylaşmak istiyorum Dracula Virüs Temizleyici V 3.0 . link:http://www.geocities.com/guvenlikmerkezi_32/DRACULAVirusTemizleyiciV3.0.zip Baştan belirtelim; programın çalışması için .NET Framework 2.0 veya 3.0 yüklenmelidir bunun için linkler dosyanın içindeki metin belgesinde mevcuttur. Dosyayı yükledikten sonra içindeki AÇIKLAMALAR konulu metin dosyasını da okursanız kafanızdaki birçok soruya cevap bulabilirsiniz.Programı hata verenler olursa hatayı print screen ile paintten JPEG olarak kaydedip mail adresime gönderirseniz sevinirim. Önceki sürümlerdeki hatalar düzeltildiği için V3.0 'dan öncekileri dikkate almadan silebilirsiniz. ayrıca; olur da yeni sürüm çıkarsa sitenin adresi www.geocities.com/guvenlikmerkezi_32
Message                RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
Erkan Erkan 18.06.2007 13:09  
Merhaba yonettigim ag da gecen hafta belirdi bu sorun... paylasımları kapattım...AVG antispyware ile ilgili dosyalar silindi.. ancak windows acılısında activexdebugger32.exe bulunamadı ikazı cıkıyor... nasıl bu ikazi yok edebilirim... illa regedit midir cozum... baslangıc programlarında activex... e ait hic bir oge yok....
Message                RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
Cem Emre Demir 16.06.2007 18:14  
Bu virüsten arkadaşım daha önce bahsetmişti dün ben de karşılaştım bu problemle ama verdiğiniz DRACULA proğramı ile anında sorun çözüldü ayrıca bilgisayarın performansı da arttı yapandan Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık
Message                  RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
umut şerbetçi 20.06.2007 14:53  
merhaba. bu activexdebugger32.exe denen illeti , nod32 kullanarak sildim ve sürücülerin paylaşıma açılması gibi bir sorun kalmadı. buna rağmen bilgisayarım her açıldığında ''activexdebugger32.exe bulunamadı . dosya adının doğru olduğunu denetleyin'' gibilerinden bir uyarı ile karşılaşıyorum. Bunu nasıl çözerim ve nod32 , trojan ve virüsler için tek başına yeterli bir çözüm müdür ?
Message                    RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
savaş kargın 06.07.2007 00:50  
şu andabenimdebaşım buvirüsle dertle.amaproyu bulaamadım......
Message                      RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
abdullah urgancı 09.07.2007 12:59  
peki arkadaşIm ben bu duracuLa programını indirdim ii qüseL.ondan sonra gerekLi oLan dotnetfx programını da indirdim...pc baştan başLAtıLdı wirüs oratdan kaLdırıLdı.ama bu dotnetfx programı direk windows klosöürün içine kaydediLdi sonradan bi sorun çıkma oLasıLığı war mI?bu dosyaya kaydettiğimiz içinn.. aciLL yardImmmm
Message                        RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
lawer lav 18.07.2007 17:17  
oncelikle dracula adlı programcığı üreten arkadaslara teşekkurlerimi iletiyorum program işe yarıyor ve gelelim açılışta sorun yaşayanların çözümüne hijack adlı programı googleda tarama yapıp bulun ardından tarama yaptırın ve çıkan sonuçlardaki activexdebugger32 ile ilgili tum yazlıların yanına tik koyun ve fix butonunu kullanarak açılışta aktif hale gelen bu kodları devredışı bırakın dotnetfx programından şüphelenen arkadaslar için se sunu diyeyim o programı zaten microsoft üretiyor ;) (dil herkes anlasın diye gayet yalın kullanılmıştır bahsi geçen yazılımlarla ilgili ayrıntılı bilgi istendiğinde verebilirim)
Message                          RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü, programın son sürü
şifa otu 21.07.2007 21:11  
activexdebugger32 bulunamadı için bilgisayarı güvenli kipte açın sonra çalıştırdan msconfig ile başlangıç ayarlarına girip iletiyi kaldırın bu arada bu msjı alan arkadaş regedite girebiliyormu?
Message                            RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü
Mustafa Başaran 31.07.2007 11:26  
Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama benim sistemimde dracula programı bi işe yaramadı... Ben de otomatik paylaşımla alakalı biraz araştırma yaptım. registery de HKLM\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters alanına AutoShareServer AutoShareWks anahtarlarını DWORD olarak giriyorsunuz ve değerlerini 0 olarak atıyorsunuz. Bilgisayarı tekrar başlattığınızda sürücüleriniz paylaşıma açılmamış oluyor... Hepsi bu kadar.

Şifremi unuttum?

Yeni Kullanıcı hesabı aç

Google
Web olympos

Güvenlik Temelleri #1 (IP Protocol)

Güvenlik Temelleri #2 (Security Policy)

Güvenlik Temelleri #3 (Kötü amaçlı yazılımlar ve Güvenlik araçları)

Güvenlik Temelleri #4 (Kriptografi #1)

Güvenlik Temelleri #5 (Linux #1)

Güvenlik Temelleri #6 (Windows #1)

Check Point (2000) CCSA

Güvenlik testi #1 (Brainbench)

Tüm testler

Gelecek testler

Sona eren testler

Skorlar