| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
can canik
|
22.12.2006 08:34
|
|
|
ya kardeşimmm bak ne gusel anlatmişsinn ip numarasi bulmak kolayyy mail ayarlarindan yapabilirsiniz kişin mail atmasi onemli bir sekild eip öğrenilirr
badavaya yazmişsinnn öğlesine girdim yorum yazayim dedimm uyelik gerekiomus usenmeden uyede oldum cunki sinir oldummmm ip adresinde kişi bulma diyorrr sen ip numarasini öğrenmeyi gizlemi anlatiyonnn bak san tekrar yazayim İP NUMARASİNDAN KİŞİ BULMA EV ADRESİNİ BULMA İPİNİ BULUNCA O KİŞİ BULMUŞ SAYİLMAZSİN oke ev adresini BUL ONU ANLAT milletin istediği bu |
|
|
gahara gahara1
|
06.01.2007 16:00
|
|
|
ya kardeşimmm bak ne gusel anlatmişsinn ip numarasi bulmak kolayyy mail ayarlarindan yapabilirsiniz kişin mail atmasi onemli bir sekild eip öğrenilirr
badavaya yazmişsinnn öğlesine girdim yorum yazayim dedimm uyelik gerekiomus usenmeden uyede oldum cunki sinir oldummmm ip adresinde kişi bulma diyorrr sen ip numarasini öğrenmeyi gizlemi anlatiyonnn bak san tekrar yazayim İP NUMARASİNDAN KİŞİ BULMA EV ADRESİNİ BULMA İPİNİ BULUNCA O KİŞİ BULMUŞ SAYİLMAZSİN oke ev adresini BUL ONU ANLAT milletin istediği bu
yazmış olduğunuz bu yazıile ilgili bir bilgiye ulaştıysanız lütfen benide bilgilendiriniz. |
|
|
gülsah temel
|
17.05.2007 10:20
|
|
|
yaaaaa kardeşim ben ne anlarım yok ip numarasıymıs yok örgü şiş numarasıymıs kardeşşşşşş yaaa ben evimin adresini kaybettim yaaa onu arıyom ben ya sen hangi kanaldan yayın yapıyon ya
|