|
 |
Internet\'te kimlik
MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:
http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html
ıp numarası öğrenmek içinsee buyrunn burdann:)
|
Yazar:
hacc _ker
|
Zaman:
24.12.2006 12:11
|
Metin:
SİZE MAİL GÖNDEREN KİŞİNİN MAİL ADRESİNDEN IP NUMARASINI BULMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
1- Hotmail adresinizi açıp posta kutunuza girin ve sayfanın ortalarında ve sağda bulunan seçenekler e (Options) tıklayın.
2- Açılan sayfadan posta görüntü ayarlarına (Mail Display Settings) tıklayın.
3- Posta görüntü ayarlarında göreceğiniz seçeneklerde ileti üst bilgilerinde (Message Headers) tam (Full) seçeneğini seçin ve sayfanın altındaki tamam düğmesine tıklayın. Posta kutunuza tekrar dönüp size mail gönderenin mailini açtığınızda o kişinin IP ve bütün bilgilerini göreceksiniz. Bu görünen bilgilerde genellikle baştan ikinci sırada olan ve X-Originating-IP olarak görünen IP, size mail gönderen kişinin IP numarasıdır.
|
Yazışmalar
| Konu: |
Yazar: |
Zaman: |
|
|
|
hacc _ker
|
24.12.2006 12:11
|
|
|
SİZE MAİL GÖNDEREN KİŞİNİN MAİL ADRESİNDEN IP NUMARASINI BULMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER
1- Hotmail adresinizi açıp posta kutunuza girin ve sayfanın ortalarında ve sağda bulunan seçenekler e (Options) tıklayın.
2- Açılan sayfadan posta görüntü ayarlarına (Mail Display Settings) tıklayın.
3- Posta görüntü ayarlarında göreceğiniz seçeneklerde ileti üst bilgilerinde (Message Headers) tam (Full) seçeneğini seçin ve sayfanın altındaki tamam düğmesine tıklayın. Posta kutunuza tekrar dönüp size mail gönderenin mailini açtığınızda o kişinin IP ve bütün bilgilerini göreceksiniz. Bu görünen bilgilerde genellikle baştan ikinci sırada olan ve X-Originating-IP olarak görünen IP, size mail gönderen kişinin IP numarasıdır.
|
|
|
batuhan yetişkin
|
16.06.2007 14:48
|
|
|
abi saabiş soracam aamsn i eketamamm
batuhan_yetiskin@hot.......
beni ekle