Olympos Security

Haberler  
  Kütüphane  
  Ürünler  
  Olympians  

Ana sayfa

Son gönderilenler

Arşiv

Yazarlar

İndeks

Haberler

Kütüphane

Ürünler

Olympians

Güvenlik

Olympos

ACİL...WORKSTATION

RE: Bilgisayarımı kontrol edemiyorum!!!

cd den pc ye kopyalama

Error parsing C:\Windows\browscap.ini on line 220

RE: Telefonunuz dinleniyor mu?

RE: 80048820 hatası

hata kodu 80048820

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: Yeni Phising Tehlikesi MUTLAKA OKUYUN !!

acil yardım

A-POLICY AGENT ORCHESTRATOR

masaüstü

?

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

msn messenger - internet explorer dilemması

RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?

RE: naomi

RE: mesenger

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

hard disk hatası

modem ayarları

msn messenger

RE: giriş sayfamı google yapamıyorum.yardım ederseniz sevini

RE: bakalım kım bılecek bu soruyu

RE: msn virüsü

RE: İnternet explorer giriş sayfası değişmiyor

RE: acil yardım

varsayılan ağ geçidi

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü

Hata Raporları

activexdebugger32_exe

msn açılmıyor lütfen yardım edin

RE: pcmde windowsu sahte olarak goruo

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

RE: GİRİS SAYFASI DEĞİŞMİYOR DİYENLER

RE: anakartım yanarmı

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: anakartım yanarmı

RE: google

RE: Deepfreeze ama çok farklı bi konu :( mutlaka okuyun. Yar

RE: adsl hızım çok yavaş çözüm bulamadım

RE: Kriptografi enteresan birşey...

anakartım yanarmı

RE: ses sorunu
Syndication  Syndication

0

Mesaj görüntüleme

Google

Kategoriler Güvenlik Genel

MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:

http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html

RE: 80048820 hatası

Yazar:

mehmet değirmenci

Zaman:

06.10.2006 00:28

Metin:

MERHABA ARKADAŞLAR,
SİTENİN YENİ ÜYESİ OLARAK ÖNCELİKLE HERKESE SELAM EDERİM.
BAZI ARKADAŞLAR,ENCAPCULATION DEĞERİNİ PPPOE MODUNDAN PPPOA MODUNA GETİRMENİZİ TAVSİYE ETMİŞ.
DAHA ÖNCE ADSL BAĞLANTILARINI GERÇEKLEŞTİREN BİR FİRMADA ÇALIŞIYORDUM.ŞU ANA KADAR BİNLERCE KİŞİNİN ADSL BAĞLANTISINI GERÇEKLEŞTİRMİŞİMDİR.
ENCAPSULATION DEĞERİ BULUNDUĞUNUZ BÖLGEYE GÖRE DEĞİŞİR.ONUN İÇİN PPPOA YA DA PPPOE DEĞERİNİ 444 0 375 NOLU TELEFONDAN TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİZZAT ÖĞRENEREK YAPMANIZDA FAYDA VAR.
ARKADAŞLAR BU DEĞERİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA MSN İ RAHATÇA KULLANABİLDİKLERİNDEN BAHSETMİŞLER.BU DOĞRU SİZİN İÇİN YANLIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ BAZI BÖLGELERE HEM PPPOA HEM DE PPPOE OLARAK BAĞLANTI SAĞLANMIŞ DURUMDADIR.BU BÖLGELER İÇİN BU AYAR DEĞİŞİKLİĞİ SORUN YARATMAYACAKTIR AMA,BU BÖLGELERİN DIŞINDA KALIRSANIZ İNTERNET ERİŞİMİNİZ GERÇEKLEŞMEYEBİLİR.PEKİ BU DEĞİL O DEĞİL SORUNUMUZ NASIL ÇÖZÜLECEK?

ASLINDA BU HATAYI ÇÖZMENİN TEK YOLU FORMAT ATMAK DİYENLER BİLE OLMUŞ.ARKADAŞLAR BU SORUN İNTERNET SAAT AYARINDAN KAYNAKLANMAKTADIR.

1-SAĞ ALT KÖŞEDEKİ SAATİNİZE ÇİFT TIKLAYARAK AÇILACAK OLAN TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİ DİALOG PENCERİSİNDE İNTERNET SAATİ SEKMESİ ALTINDA BULUNAN ŞİMDİ GÜNCELLEŞTİR BUTONUNA TIKLAYARAK SAATİNİZİ GÜNCELLEŞTİRİN.(BU İŞLEMİ YAPMAZSANIZ MSN'İ UNUTABİLİRSİNİZ)
2-GÜNCELLEME İŞLEMİNDE BİR SORUN ÇIKTI YA DA GÜNCELLEŞTİRMEYİ YAPMAYA DİRENİYO DİYELİM,BÖYLE BİR DURUMDA BAŞLAT/ÇALIŞTIR KOMUT SATIRINA REGSVR32 SOFTPUB.DLL YAZARAK ENTER KULLANARAK KODUNUZU ÇALIŞTIRIN VE TEKRAR 1. ADIMI UYGULAYIN.
3-MSNİNİNİZ SABIRSIZLIKLA AÇILMAYI BEKLİYOR.

Yazışmalar

Konu: Yazar:
Zaman:
Message  80048820 hatası
ayse köklü 08.02.2006 16:02  
merhabalar bende 80048820 hata kodu yuzunden baglanmıyorum msn e... msn i tekrar kurdum saat ve tarih ayarlarını yaptım fakat hala baglanmıyorum.bunun adsl lemi bir alakası var bana yardımcı olursanız sevinirim...
Message    RE: 80048820 hatası
aysun cansu 08.02.2006 19:19  
> > merhabalar bende 80048820 hata kodu yuzunden baglanmıyorum > msn e... msn i tekrar kurdum saat ve tarih ayarlarını > yaptım fakat hala baglanmıyorum.bunun adsl lemi bir alakası > var bana yardımcı olursanız sevinirim... SANA YARDIMCI OLUNDUMU AYSEL HANIM BANADA SİZ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Message      RE: 80048820 hatası
ALPER TUNGA 09.02.2006 09:28  
> > > > merhabalar bende 80048820 hata kodu yuzunden > baglanmıyorum > > msn e... msn i tekrar kurdum saat ve tarih ayarlarını > > yaptım fakat hala baglanmıyorum.bunun adsl lemi bir > alakası > > var bana yardımcı olursanız sevinirim... > SANA YARDIMCI OLUNDUMU AYSEL HANIM BANADA SİZ YARDIM > EDERSENİZ SEVİNİRİM ====================================== Merhaba Arkadaşlar Bu sorunu daha önceki sorularda cevaplamıştım.Tekrar yazıyorum. Aşağıdaki adresten run this file linkinde bulunan register-messenger-dll-files.bat dosyasını indirip çalıştırman yeterli.mesenger için gerekli olan bir kaç dosyayı register etmeni sağlıyor ve sorun genelde msnin 7.0 versiyonu ve üstünde çıkıyor. Bu çekeceğiniz bir bat dosyasıdır. Bu dosyayı çalıştırdığınızda msnin kullandığı > Softpub.dll > Wintrust.dll > Initpki.dll > Rsaenh.dll > Mssip32.dll > Cryptdlg.dll > Msxml3.dll dosyalarını registery ediyor.isterseniz aşağıdaki linkden bat dosyasını çekin istersenizde aşağıdaki komutları registery işlemek için Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir. regsvr32 Softpub.dll /s regsvr32 Wintrust.dll /s regsvr32 Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s regsvr32 Mssip32.dll /s regsvr32 Cryptdlg.dll /s regsvr32 Msxml3.dll /s http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820 Sorununuz bu şekilde çözülecektir.
yasin özçelik 09.02.2006 01:17  
ya arkadaşlar bu hata yüzünden 2 gündür msn ye giremiyorum nette önerilen herşeyi denedim tarihimde sorun yok registry dosyalarını çalıştırdım falan filan ama derdime derman olmadı deli olmak üzereyim yok mudur bu sorunun bi çaresi belli ki muzdaribi de çok.
ayse köklü 08.02.2006 20:40  
sonunda problemi cozdum aysun hanım... bugunlerde bircok msn kullanıcısı bu problemi yasıyormus.bende msn messenger 7,5 kullanıyordum eger sizde kullanıyorsanız bunu silin ve msn 7,0 yi yukleyin.http://www.inndir.com/program.php?id=24158 bu adresten yukleyin ve msn acılacak inanın ben 7 saatin sonunda bununla basardım..umarım yardımım dokunur.
Message        RE: 80048820 hatası
banu bakis 09.02.2006 12:58  
selam, bendede dunden beri bu hata olustu. Sizlerin onerdiginiz dll leri register a eklettim. Tarih de normal gozukuyor fakat hala calistiramadim. 7.5 i silmeye kalkinca silmeme izin vermiyor add/romove? cozum olarak ne onerirsiniz?? sevgiler bb
Message          RE: 80048820 hatası
Mustafa Akdoğan 09.02.2006 23:29  
> selam, > > bendede dunden beri bu hata olustu. Sizlerin onerdiginiz > dll leri register a eklettim. Tarih de normal gozukuyor > fakat hala calistiramadim. 7.5 i silmeye kalkinca silmeme > izin vermiyor add/romove? cozum olarak ne onerirsiniz?? > > sevgiler > > bb Çok sağol metin kardeş sayende messenger7 yi yükyeyip bağlanabildim yoksa kafayı yiyecektim TEŞEKKÜRLER sen bitanesin
Message            RE: 80048820 hatası
sahra608 saygın 09.08.2006 00:18  
dediğinizi yaptım çalıştıra bastım en son oda bir tuşa basın dedi bende herhangi bir tuşa bastım ama olmadı lütfeeen yardım et
Message              RE: 80048820 hatası
Engin Tevetoğlu 21.09.2006 19:47  
adsl modemde capsulation mode ayarı PPPoE ise onu PPPoA yap bende msn e giremiyordum bu hatayı vermişti ayrıca microsoftun sitelerine de giremiyordum PPPoA yaptım düzeldi.
Message                RE: 80048820 hatası
mehmet değirmenci 06.10.2006 00:28  
MERHABA ARKADAŞLAR, SİTENİN YENİ ÜYESİ OLARAK ÖNCELİKLE HERKESE SELAM EDERİM. BAZI ARKADAŞLAR,ENCAPCULATION DEĞERİNİ PPPOE MODUNDAN PPPOA MODUNA GETİRMENİZİ TAVSİYE ETMİŞ. DAHA ÖNCE ADSL BAĞLANTILARINI GERÇEKLEŞTİREN BİR FİRMADA ÇALIŞIYORDUM.ŞU ANA KADAR BİNLERCE KİŞİNİN ADSL BAĞLANTISINI GERÇEKLEŞTİRMİŞİMDİR. ENCAPSULATION DEĞERİ BULUNDUĞUNUZ BÖLGEYE GÖRE DEĞİŞİR.ONUN İÇİN PPPOA YA DA PPPOE DEĞERİNİ 444 0 375 NOLU TELEFONDAN TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BİZZAT ÖĞRENEREK YAPMANIZDA FAYDA VAR. ARKADAŞLAR BU DEĞERİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA MSN İ RAHATÇA KULLANABİLDİKLERİNDEN BAHSETMİŞLER.BU DOĞRU SİZİN İÇİN YANLIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ BAZI BÖLGELERE HEM PPPOA HEM DE PPPOE OLARAK BAĞLANTI SAĞLANMIŞ DURUMDADIR.BU BÖLGELER İÇİN BU AYAR DEĞİŞİKLİĞİ SORUN YARATMAYACAKTIR AMA,BU BÖLGELERİN DIŞINDA KALIRSANIZ İNTERNET ERİŞİMİNİZ GERÇEKLEŞMEYEBİLİR.PEKİ BU DEĞİL O DEĞİL SORUNUMUZ NASIL ÇÖZÜLECEK? ASLINDA BU HATAYI ÇÖZMENİN TEK YOLU FORMAT ATMAK DİYENLER BİLE OLMUŞ.ARKADAŞLAR BU SORUN İNTERNET SAAT AYARINDAN KAYNAKLANMAKTADIR. 1-SAĞ ALT KÖŞEDEKİ SAATİNİZE ÇİFT TIKLAYARAK AÇILACAK OLAN TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİ DİALOG PENCERİSİNDE İNTERNET SAATİ SEKMESİ ALTINDA BULUNAN ŞİMDİ GÜNCELLEŞTİR BUTONUNA TIKLAYARAK SAATİNİZİ GÜNCELLEŞTİRİN.(BU İŞLEMİ YAPMAZSANIZ MSN'İ UNUTABİLİRSİNİZ) 2-GÜNCELLEME İŞLEMİNDE BİR SORUN ÇIKTI YA DA GÜNCELLEŞTİRMEYİ YAPMAYA DİRENİYO DİYELİM,BÖYLE BİR DURUMDA BAŞLAT/ÇALIŞTIR KOMUT SATIRINA REGSVR32 SOFTPUB.DLL YAZARAK ENTER KULLANARAK KODUNUZU ÇALIŞTIRIN VE TEKRAR 1. ADIMI UYGULAYIN. 3-MSNİNİNİZ SABIRSIZLIKLA AÇILMAYI BEKLİYOR.
Message                  RE: 80048820 hatası
mehmet değirmenci 10.10.2006 03:34  
ARKADAŞLAR, ÖNCELİKLE ÖZÜR DİLERİM UZUN BİR SÜRE SORULARINIZA YANIT VERMEDİM(ÖZELLİKLE PM MESAJLARINIZA).İLGİLİ HATA KODUMUZ İÇİN ÇOK FAZLA ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞIMI BİLMENİZİ İSTERİM VE UZUN BİR YOL KEŞFETMİŞ BULUNUYORUM. ÇÖZÜM 1) : --->MESSENGER PROGRAMINIZI SİSTEM ÇUBUĞUNDAN KAPATINIZ VE MÜMKÜNSE DOSYA/ARAÇLAR/SEÇENEKLER/GENEL SEKMESİ DİALOG PENCERESİNDE WİNDOWS İLE OTOMATİK BAŞLAT VE İNTERNETE BAĞLANTIĞINDA OTOMATİK OTURUM AÇ İFADELERİNİN ONAYLARINI İPTAL EDİN. --->İE YENİDEN BAŞLATIN. --->İNTERNET SAATİNİZİN DOĞRULUĞUNU KONTROL EDİN. ÇÖZÜM 1A) : EĞER İNTERNET SAATİNİZ DOĞRUYSA : --->BAŞLAT/ÇALIŞTIR/REGSVR32 SOFTPUB.DLL ---> --->İNTERNET SEÇENEKLERİ/BAĞLANTILAR/YEREL AĞ AYARLARI/AYARLARI OTOMATİK ALGILA (ONAY VERİNİZ) --->WEBMESSENGER ÜZERİNDEN OTURUM AÇMAYI DENEYİNİZ. ÇÖZÜM 1A1) : EĞER WEBMESSENGER ÜZERİNDEN OTURUM AÇABİLİYORSANIZ : --->ŞİFRE UZUNLUĞUNUZ SORUN OLMUŞ OLABİLİR.ŞİFRENİZİ 8-10 HANELİ VEYA DAHA AŞAĞIDA OLUŞTURARAK MÂKUL BİR SEVİYEYE GETİRİNİZ. --->FİREWALL KULLANIYORSANIZ MESSENGER İÇİN İZİN VERİN. --->ARAÇLAR/İNTERNET SEÇENEKLERİ/GENEL/TEMPORARY INTERNET FILES/DOSYA SİL/TÜM ÇEVRİMDIŞI İÇERİĞİ SİL (ONAYLAYINIZ VE TAMAM BUTONUNA TIKLAYINIZ) --->ARAÇLAR/İNTERNET SEÇENEKLERİ/BAĞLANTILAR/YEREL AĞ AYARLARI/PROXY SUNUCUSU/YEREL AĞINIZ İÇİN BİR PROXY SUNUCUSU KULLANIN (ONAYLANMIŞSA ONAY İŞARETİNİ İPTAL EDİNİZ) --->ARAÇLAR/İNTERNET SEÇENEKLERİ/GELİŞMİŞ/SSL 2.0 VE SSL 3.0 KULLAN (ONAYLAYINIZ) --->BAŞLAT/ÇALIŞTIR/REGSVR32 SOFTPUB.DLL (TAMAM TIKLAYINIZ) --->ÜST SATIRDAKİ İŞLEMİ WINTRUST.DLL INITPKI.DLL MSXML3.DLL İÇİN DE UGULAYINIZ. --->MESSENGER 7.5 PROGRAMINI BAŞLATIN --->MESSENGER PROGRAMINDA TOOLS/OPTIONS/CONNECTION/ADVANCED SETTINGS/SOCKS (ONAYI İPTAL EDİNİZ) --->ARAÇLAR/İNTERNET SEÇENEKLERİ/GELİŞMİŞ/CHECK FOR SERVER CERTIFICATE REVOCATION(SERTİFİKA İLE İLGİLİ İLGİ ALANI) (ONAYI İPTAL EDİNİZ) --->MESSENGER PROGRAMINIZI SİSTEM ÇUBUĞUNDAN DA GÖZÜKMEYECEK ŞEKİLDE KALDIRIN(ÇALIŞMASINI DURDURUN). --->BAŞLAT/ÇALIŞTIR/ regsvr32 DSSENH.DLL regsvr32 GPKCSP.DLL regsvr32 SLBCSP.DLL regsvr32 SCCBASE.DLL regsvr32 SOFTPUB.DLL regsvr32 WINTRUST.DLL regsvr32 INITPKI.DLL regsvr32 RSAENH.DLLR regsvr32 MSSIP32.DLLM regsvr32 CRYPTDLG.DLL regsvr32 MSXML3.DLLl YUKARIDA BULUNAN HER BİR KOMUTU SIRASIYLA DENERKEN REGISTER İÇİN BAŞARILI ŞEKİLDE YAPILANDIRILDI GİBİ BİR İFADE İLE KARŞILAŞACAKSIN. --->BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATIN --->MESSENGER PROGRAMINIZ İLE TEKRAR OTURUM AÇIN. ŞAYET OTURUM AÇAMAZSANIZ,MSN UPDATE SEÇENEĞİNE BAŞVURUN.
Message                    RE: 80048820 hatası
Ramazan YILDIZ 12.11.2006 17:29  
Asagidakileri de start/run 'dan kaydettirdim ama nafile! Sistem zamanimda da problem yok. Msn'nin her versiyonunu denedim aynı. Yalnız yahoo messenger calisiyo... Bir çozum onerin lutfen! regsvr32 Softpub.dll /s regsvr32 Wintrust.dll /s regsvr32 Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s regsvr32 Mssip32.dll /s regsvr32 Cryptdlg.dll /s regsvr32 Msxml3.dll /s
Message                      RE: 80048820 hatası
Sir Vivor 13.11.2006 01:13  
Bu kadar problemli bir programı neden bu kadar çok insan kullanmaya çalışır onu anlayamıyorum. Amacınız IM (instant messaging) ise google talk kullanın, yada yahoo messenger kullanın. Dunya kadar alternatif var.
Message                        RE: 80048820 hatası
halit akın 28.04.2007 20:14  
ABİ ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. 7.5 KULLANIYORUM. ARKADAŞA SORDUM SİL BAŞTAN YÜKLE DEDİ. DENEDİM OLMADI 8.1 LİVE YÜKLEDİM YİNE OLMADI AMA SİZİN YÖNTEMİNİZİ DENEDİM ANINDA OLDU. VE ANINDA ÜYE OLUP BU MESAJI YOLLADIM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Message                          RE: 80048820 hatası
ahmet ayhan 05.08.2007 23:57  
SAYIN MEHMET DEMİRCİ abicim ...BU MSN 80048820 hatası sadece tarihi güncellemekle ortadan kalkıyormus ... formatın çözüm olmadıgı belli çünkü ben PC yi formatladıktan sonra bu hatayı vermeye baslamıştıı.... ÇOK TEŞEKKÜRLER SORUN ÇÖZÜLDÜÜÜ :)

Şifremi unuttum?

Yeni Kullanıcı hesabı aç

Google
Web olympos

Güvenlik Temelleri #1 (IP Protocol)

Güvenlik Temelleri #2 (Security Policy)

Güvenlik Temelleri #3 (Kötü amaçlı yazılımlar ve Güvenlik araçları)

Güvenlik Temelleri #4 (Kriptografi #1)

Güvenlik Temelleri #5 (Linux #1)

Güvenlik Temelleri #6 (Windows #1)

Check Point (2000) CCSA

Güvenlik testi #1 (Brainbench)

Tüm testler

Gelecek testler

Sona eren testler

Skorlar