Olympos Security

Haberler  
  Kütüphane  
  Ürünler  
  Olympians  

Ana sayfa

Son gönderilenler

Arşiv

Yazarlar

İndeks

Haberler

Kütüphane

Ürünler

Olympians

Güvenlik

Olympos

ACİL...WORKSTATION

RE: Bilgisayarımı kontrol edemiyorum!!!

cd den pc ye kopyalama

Error parsing C:\Windows\browscap.ini on line 220

RE: Telefonunuz dinleniyor mu?

RE: 80048820 hatası

hata kodu 80048820

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: Yeni Phising Tehlikesi MUTLAKA OKUYUN !!

acil yardım

A-POLICY AGENT ORCHESTRATOR

masaüstü

?

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

msn messenger - internet explorer dilemması

RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?

RE: naomi

RE: mesenger

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

hard disk hatası

modem ayarları

msn messenger

RE: giriş sayfamı google yapamıyorum.yardım ederseniz sevini

RE: bakalım kım bılecek bu soruyu

RE: msn virüsü

RE: İnternet explorer giriş sayfası değişmiyor

RE: acil yardım

varsayılan ağ geçidi

RE: Birileri Pc'me mi Bağlanıyo?? Yardım Eder Misiniz Lütfen

RE: activexdebugger32.exe sorunu çözüldü

Hata Raporları

activexdebugger32_exe

msn açılmıyor lütfen yardım edin

RE: pcmde windowsu sahte olarak goruo

RE: MSN GÖRÜŞMELERİ KAYDI

RE: GİRİS SAYFASI DEĞİŞMİYOR DİYENLER

RE: anakartım yanarmı

RE: başlangıç sayfası değiştir

RE: anakartım yanarmı

RE: google

RE: Deepfreeze ama çok farklı bi konu :( mutlaka okuyun. Yar

RE: adsl hızım çok yavaş çözüm bulamadım

RE: Kriptografi enteresan birşey...

anakartım yanarmı

RE: ses sorunu
Syndication  Syndication

0

Mesaj görüntüleme

Google

Kategoriler Olympos Genel

MSN bağlantısı problemi (80048820) ile ilgili çözümler için aşağıdaki mesajlara göz atın:

http://www.msndestek.info/hata-kodu-80048820-t262.html
http://www.msndestek.info/msn-hata-kodlari-ve-cozumleri-f15.html

RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?

Yazar:

enes çölmekçi

Zaman:

26.06.2004 17:38

Metin:

> hangisi?
> valla al birini vur ötekine
> hele tanınmış olanları çok beter olabiliyor bence sorun
> insan kaynaklı siznederseniz deyin çünki yazılan programlar
> ister virüs olsun ister antivirüs yazılımları
> olsun sonuçta bu olay birkaç kıritik noktadan oluşuyor
> 1-iki taraf için çalışan insan sayısınabakıyor Eğerbir
> antivirüs yazılımı çok ünlenmiş ise
> virüs yazan şahsiyetler bu yazılımı haledicek yöntemler
> geliştiriyorlar ve ister istemez bu yazılım yetersiz
> kalmaya başlıyor
> 2-antivirüs yazılımını yazanların bir çok açığa dikkat
> etmesi gerekirken ötekilerin
> sadece bir açık bulması yetiyor.
> 3- Birde bilinçsiz kullanıcılar olaya eklenince
> işin içinden çıkılmazhale geliyor
> bence eniyisi gündemi herikitaraftan takipedip
> başarısı henüz yükselmekte olan yazılımları yüklemek ve
> bunun karşıtaraftabi
> etkilerini gözlemlemek olabilir ancak
>
Ben pc cillin, norton, panda gibi virüs yazılımlarını denedim. İzlenimlerim kaspersky'Nin virüs, trojan yakalam oranı diğerlerine göre daha yüksek

Yazışmalar

Konu: Yazar:
Zaman:
Message  En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Cos - mos 19.02.2004 12:44  
Ortama biraz hareket gelsin dedim. Harekeli bir ton forum var ama çoğu lamer kahvehanesine dönüşmüş durumda. Buranın kitlesi bana oldukça farklı geliyor. Nedeni ise abuk sabuk konulara taviz vermemesi ve hatta tepki ile geri dönüş yapması. Kısacası birisi çıkıp da "bilmem kimin yahoo şifresini ele geçirmek için ne yapmalıyım" derse eminim yanıt değil sert tepki alacaktır. Gerçekten iyi bir kitle ama konu ve içerik bu tarz bir message list için son derece zayıf. Gelin hareket verelim. Forumlar bilgi paylaşımı içindir. Paylaşalım ve hatalarımızı görerek düzeltelim. Önce kendimiz güvende olalım :) Nedersiniz? Mesela ilk önce antivirüs dedim. Nedeni en çok hatalı tercih yapılan ve kriterleri son derece yanlış değerlendirilen bir konu. Lütfen herkes İYİ DEĞİL, ÇOK İYİ BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI HANGİ NİTELİKLERE SAHİP OLMALIDIR? BU NİTELİKLERİN ÖNEM SIRASI? BU KRİTERLER DOĞRULTUSUNDA (eğer halen güveniyorsanız) SİZCE EN İYİSİ HANGİSİDİR? sorularını yanıtlayalım. Aslında yanıtılarının hepsi sabit fakat buyrun tartışmaya. Değiştirin??? Sonrada firewal, casus yazılımlar, kriptografi ve araçları vb. konuları masaya yatırırız. Fikir beyan edebilenleri bekliyorum. Herkese saygılarımla.
Message    RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Tacettin Karadeniz 20.02.2004 17:17  
Son zamanlarda bu tur sorular cok sorulmaya baslandi. Kullanicilarin kafasi bu antivirus konusunda cok karisti. Gunden gune artmakta olan virus*solucan .. gibi tehlikeli kodlar antivirus kavramini gitgide guclendirmekte. Bu tur sorularin cevabi sanirim kisiden kisiye degisir. Kimi arkadaslar, kullanim kolayligi acisindan ve fiyat bakimindan ucuz olan x antivirusu, kimileri update ozelligi bakimindan y antivirusu, diger bir kisimda programlarin analizinde kullandigi teknik bakimindan z antivirusu digecektir. Benim tercihim Kaspersky Anti-Virus tur. Nedeni bilgisayar basinda iken karsilastigim zararli kodlarin tespidinde dogruluk payinin yuksek olmasi. Ayrica sisteminizde karsilastiginiz ve tanimlayamadiginiz ilginc bir uygulamayi Kaspersky'e maille gonderdiginizde size kisa surede gonderdiginiz dosyanin zararli bir kod olup olmadigini bildirmektedirler. Neticesinde insan ilk ne ile gozunu acmissa ondan vazgecemiyor :)
Message      RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Cos - mos 23.02.2004 09:07  
> Gunden gune artmakta olan virus*solucan .. gibi tehlikeli Bu artış sürati günden güne artıyor. Bu daberaberinde heuristic kavramını daha da önemli hale getiriyor. Heuristic önem kazandıkça teknik yeterlilik değil reklamlar ve bilgisayar dergilerine ödenen haraçlarla ayakta kalmaya çalışan büyük ama (teknik olarak) amatör antivirüs firmalarının sonu yaklaşıyor. Nedeni heuristic para değil, zeka ve sabır istiyor :) > sorularin cevabi sanirim kisiden kisiye degisir. Gerçek yanıtlar sabittir. Yanlışlar farklı yanıtlar oluşturur. > Kimi arkadaslar, kullanim kolayligi acisindan ve fiyat > bakimindan ucuz olan x antivirusu, kimileri update > ozelligi bakimindan y antivirusu, diger bir kisimda > programlarin analizinde kullandigi teknik bakimindan z > antivirusu digecektir. Zaten beş par etmez bir ton firma sırf rengarenk ve iki butonlu bir arayüz hazırlayıp insanlara antivirüs diye satıyorlar. Pahalı olan iyisidir kuralının yazılımda geçerliliğinin olmadığını, hatta aksi mantığın daha kuvvetl olduğunu kimseye anlatamıyorum. En azından birincisini :) > Benim tercihim Kaspersky Anti-Virus tur. Nedeni bilgisayar > basinda iken karsilastigim zararli kodlarin tespidinde > dogruluk payinin yuksek olmasi. Soruma ilk yanıtım N... harfi ile başlayacak diye endişelenmiştim :) güvenlik yönünden memnun olmanız son derece normal. Çünkü kaspersky bir antivirüs programı. Diğerleri ne peki diyeceksiniz... Ben antivirüs programlarını ikiye ayırıyorum. 1. Antivirüs programları. (güvenlik sağlar) 2. Antivirüs olduğunu iddia eden, arayüzden ibaret programlar. (bunlarda güvende HİSSETMENİZİ sağlar) Ben bu psikolojiye güvenlik mastürbasyonu adını verdim :) > Neticesinde insan ilk ne ile gozunu acmissa ondan > vazgecemiyor :) Katılmıyorum, Kaspersky değilde, şu ilk akla gelen (popüler) 3 - 4 antivirüsten birisiyle açsaydınız gözünüzü... Vazgeçmek zorunda kalırdınız. :) Kaspersky (güvenliği) konusunda size katılıyorum. Peki her yönden memnun musunuz? Mesela kaspersky'nin sistem kaynakları kullanmı sizcede biraz yüksek değilmi? İdeal antivirüs hem güvenliği sağlayan hemde çalışma rutinini ve konforunu bozmayan değilmidir? Herneyse, yanıtınız için çok teşekkür ederim. Bilgi paylaşımının devamını diliyorum.
Message        RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
İbrahim Şahinbaş 12.06.2004 21:26  
Bana göre antivirüs yazılımı Grisoft şirketinin Avg 7.0 Network Edition veya Mcafe Professional Edition günümüzdeki virüslere göre çok ideal antivirüs yazılımları tabiiki virüsler çok çeşit Örnek olarak spamlar , böcekler var özellikle böcekler için böcek ilacı Ad-aware programını tercih ediyorum.
Message          RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Cos - mos 15.06.2004 13:17  
> Bana göre antivirüs yazılımı Grisoft şirketinin Avg > 7.0 Network Edition... Güzel ama AVG aktüel virüslerde son derece başarısız (ort %60 hata!!!) olan ve gereksiz arayüzüyle sistem kaynağı kullanan, uzman kullanıcılar için yeterince seçenek sunmayan bir antivirüs uygulaması. Neyseki tarama motoru (scan engine) fena değil. Yani orta karar... > veya Mcafe Professional Edition... Güzel... Güncel virüsleri yakalama konusunda oldukça başarılı. Heuristic özelliğide piyasadaki muadillerinin birçoğunda daha iyi. Ama... Scan engine konusunda oldukça kötü durumda. En yavaş çalışan programlardan birisi. Güvenlik kesinlikle performans da gerektirir. Şart mı? Evet ŞART. http://members.lycos.co.uk/shurzan/forum/viewtopic.php?t=66 > günümüzdeki virüslere göre çok ideal antivirüs yazılımları > tabiiki virüsler çok çeşit Örnek olarak spamlar , böcekler Tarama metodları farklı olsada bana göre adware'ler ile virüslerin tek paket altında çözümlenmesi son derece mantıklı geliyor. Ama malesef hiçbir üretici bu işi eline yüzüne bulaştırmadan yapamıyor. Hatta antivirüs firewall entegrasyonunu bile tam başarabildiklerini söyleyemeyeceğim. Bu nedenle ayrı ayrı çözümler şimdilik (şüphesiz) daha makul. Bu sinir bozucu böcükcükler için ise ad-aware yerine SpyBot'u önereceğim. Kesinlikle çok daha etkili ve başarılı. Diğer adware cleanerler gibi konvansiyonel metodlar değil oldukça zeki stratejilerle soruna saldırıyor. Kısacası dinsizin hakkında imansız gelir politikasını uyguluyor. Tabi tam randıman için immunize, localhost ve ID based ActivX/java bloklama gibi güzel özelliklerinin hepsini kullanmanız gerekiyor. Bu şartlar sağlandığında diğer muadillerinden EN AZ %30 daha başarılı oluyor. > var özellikle böcekler için böcek ilacı Ad-aware programını > tercih ediyorum. Siz bilirsiniz :) Antivirüs konusunda da, 1 ÇOK gelişmiş heuristic. (tahmininizden de gelişmiş.) En önemli kriter. 2 ÇOK yüksek tarama süratleri ve minimum sistem kaynağı kullanımı. (genelde paraleldir) 3 Ufak update paketleri 4 Restart gerektirmeyen update 5 Kullanımdaki windows sistem dosyalarını tarayabilme (pagefile olmaz tabiki :) 6 Compressed, protected (kriptografik), polimorfik hatta metamorfik virüsleri yakalayabilme. (bunlar sadece simülasyon özelliğine sahip yazılımlarda mümkündür.) Bunlar bir antivirüs için en önemli kriterlerir. Güvenliği ve eziyet çekmeden korunmanın temel şartlarıdır. Sizin favorileriniz bu şartların hiçbirisini tam sağlamıyor. Aslında birçoğunu tam değil, hiç sağlamıyor. Siz bilirsiniz :) İyi günler dilerim.
Message            RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Murat TURAN 18.06.2004 10:32  
Antivirüs dendiğinde doğrudan aklıma kurumsal yazılımlar geliyor ki bunda da Trend Micro'nun son derece başarılı olduğunu düşünüyorum Sadece düşünmek değil bunu canlı olarak yaşayan biriyim. İlk olarak tüm virüs ataklarını gateway üzerinde durdurması son derece önemli. İy ikonfigüre edilmş bir Trend Micro çözümü network üzerindeki tüm katmanlarda virüs koruması sağlayabiliyor. Son derece esnek yönetilebilirlik özelliklerine sahip, tek merkezden yüzlerce binlerce bilgisayara sahip büyük bir netwok üzerinde tüm yönetim özelliklerine sahip olabiliyor, üstelik bunu ayrıca arayüzler yüklemeden yapabiliyorsunuz. Outbreak Policy uygulamaları ile çok kısa sürede sisteminizi yeni yeni çıkan virüslere karşı up to date bulabiliyorsunuz. Bulabiliyorsunuz diyorum çünkü yeni çıkan bir virüsten haberdar olana kadar sisteminiz otomatik olarak bu virüse karşı koruma altına alınmış olabiliyor. Güncelleme periyotları oldukça sık ve hızlı. Control Manager ile her 5 dakikada güncellemeleri otomatik olarak kontrol edebiliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken sadece bir ini dosyası kontrol edildiğinden son derece kısa sürüyor. Güncelleme baketleri 100 - 200 Kb lar civarında oluyor. 200 bilgisayara ve 15 sunucuya sahip WAN bulunan bir sistemde güncellemeler 5 dakikadan kısa sürede ( tüm sistemde tüm kullanıcılarda) gerçekleşebiliyor. Yeni gateway ve desktop çözümlerinde (güncel yazılım versiyonlarında) spyware konusunda da çözüm sahibi olabiliyorsunuz. Spyware'leri firewallın hemen arkasında kullanıcıya ulaşmadan durdurabiliyorsunuz. Demage Clean Service sayesinde sisteme sızan virüsleri özel fix tool gereksinimi olmadan temizleyebiliyorsunuz Hatta bu otomatik olarak yapılabiliyor. Yazılımlar sistem dosyalarını kullanmadan kendi scan engine ile çalıştığından sistem performansı sorunu yaşamıyorsunuz. Yaklaşık 3 yıldır 5000 e yakın bilgisayarda çalışan sistemlerde edindiğim izlenimlerin kısa bir özeti bu. Trend Micro ürünleri kullanan ya da bu ürünlerle ilgili tecrübeleri olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
Message              RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
emre emre 22.06.2004 16:31  
hangisi? valla al birini vur ötekine hele tanınmış olanları çok beter olabiliyor bence sorun insan kaynaklı siznederseniz deyin çünki yazılan programlar ister virüs olsun ister antivirüs yazılımları olsun sonuçta bu olay birkaç kıritik noktadan oluşuyor 1-iki taraf için çalışan insan sayısınabakıyor Eğerbir antivirüs yazılımı çok ünlenmiş ise virüs yazan şahsiyetler bu yazılımı haledicek yöntemler geliştiriyorlar ve ister istemez bu yazılım yetersiz kalmaya başlıyor 2-antivirüs yazılımını yazanların bir çok açığa dikkat etmesi gerekirken ötekilerin sadece bir açık bulması yetiyor. 3- Birde bilinçsiz kullanıcılar olaya eklenince işin içinden çıkılmazhale geliyor bence eniyisi gündemi herikitaraftan takipedip başarısı henüz yükselmekte olan yazılımları yüklemek ve bunun karşıtaraftabi etkilerini gözlemlemek olabilir ancak
Message                RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
enes çölmekçi 26.06.2004 17:38  
> hangisi? > valla al birini vur ötekine > hele tanınmış olanları çok beter olabiliyor bence sorun > insan kaynaklı siznederseniz deyin çünki yazılan programlar > ister virüs olsun ister antivirüs yazılımları > olsun sonuçta bu olay birkaç kıritik noktadan oluşuyor > 1-iki taraf için çalışan insan sayısınabakıyor Eğerbir > antivirüs yazılımı çok ünlenmiş ise > virüs yazan şahsiyetler bu yazılımı haledicek yöntemler > geliştiriyorlar ve ister istemez bu yazılım yetersiz > kalmaya başlıyor > 2-antivirüs yazılımını yazanların bir çok açığa dikkat > etmesi gerekirken ötekilerin > sadece bir açık bulması yetiyor. > 3- Birde bilinçsiz kullanıcılar olaya eklenince > işin içinden çıkılmazhale geliyor > bence eniyisi gündemi herikitaraftan takipedip > başarısı henüz yükselmekte olan yazılımları yüklemek ve > bunun karşıtaraftabi > etkilerini gözlemlemek olabilir ancak > Ben pc cillin, norton, panda gibi virüs yazılımlarını denedim. İzlenimlerim kaspersky'Nin virüs, trojan yakalam oranı diğerlerine göre daha yüksek
Message                  RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Gökhan Yarıcı 13.11.2004 22:57  
Eskiden bende bir çok (popüler olan yada olmayan) antivirus programı kullanıyordum.(M$ kullanırken)Yok dialerlar yok trojenler....... Sonra derken linux...... Bence en iyisi ip tables ve bir kaç güvenlik aracı.İnsanın kendi yaptığı güvenlik gibisi yok.Hele birde sisteminde .*.exe dosyaları çalışmıyorsa:)
Message                    RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Ali EFE 14.11.2004 23:22  
merhaba. bende uzun bir zamandır norton, mcafee ,fprot arasında gidip geldim. açıkçası kaspersky çok kullanmadım bişi diyemicem. trend micro pc-cillin kullandım tavsiye üzerine ama kanım ısınamadı nedense. hergün güncelleme yapıyorum fakat güncelleme işlemi nedense baya uzun sürüyor. bir arkadaş 200 kb civarı demiş ama bende 1.5 -2 mb civarı bir dosya yükelemesi oluyor hergün. bu farklılık nedendir bilemiyeceğim. ayrıca benim kurduğum internet security yazılımıydı. açıkçası all-in-one tarzı yazılımlara da çok güvenemiyorum.tam fiyatını hatırlayamıyacağım ama yaklaşık 40$ lık bir yazılm hem çok iyi bir antivirüs hemde çok iyi bir firewall olduğunu iddia ediyor gibi bir imaj var ki açıkçası firewall u ile ilgili detaylı ayarlar göremedim yeni sürümünde (port filtreleme seçenekleri rule lar fln ) . ama yinede norton dan daha iyi olduğunu düşünüyorum bir çok açıdan. norton biraz kandırmacaya döndü gibime geliyor :) en azından sistemi takip edip şüpheli programlar için uyarması pc-cillin i bir kaç adım öne geçiriyor zaten. norton da tarama yapıyor ama ne zamanki sakat bir dosyanın olduğu klasöre girerseniz o zaman uyarıyor. oysa bizden habersiz neler dönüyor , ondan pek haberi yok . dediğim gibi trend micro ya da kanım çok ısınmadı acaba başka ne var derken nod32 ile tanıştım. yaklaşık 21 defa %100 wild virüs başarısı elde etmiş virus bulletin in antivirüs testlerinde. ayrıca yine aynı kaynaktan incelerseniz nod32 toplamda en iyi skoru elde etmiş. kurulum dosyası yanlış hatırlamıyorsam 8 mb civarında idi. ayrıca testlerde tarama süresi olarak da çok iyi değerler elde etmiş. sistemi baya az meşgul ediyor. bende denedim memnunum gerçekten , devamlı güncelleniyor artı henüz teşhis edilmemiş yani wild virüslere karşı oldukça etkin olarak nitelendiriliyor. bir de web sayfalarından sistemime nekadar trojen / worm içeren programcıkların bulaşmaya çalıştığına ilk defa bu yazılımla tanık oldum , bu açıdan da çok hoşuma gitti. fiyat olarak ise kullanıcı açısından diğerleri ile aynı seviyelerde. yani bence çok reklamı (basılı yayında ) yapılmamasına rağmen sessiz sedasız dipten ve temiz giden bi program gibi.(gerçi ben baya reklam yaptım sanırım ama reklam olsun kasıdıyla değil bilgi ve azda olsa tecrübe paylaşımı açısından yazdım) bunun isminin bu konulu forumlarda geçtiğini hiç görmedim.bence deneyin bişi kaybetmezsiniz . ( virus bulletin testler ve ayrıntılı bilgi için www.virusbtn.com )
Message                      RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Cos - mos 17.11.2004 09:55  
Uzun süredir yazan arkadaşların görüşlerini inceledim. Hararetle katıldığım bazı ifadeler mevcut. Bunlar: * Antivirüs ne kadar popülerse işi o kadar zorlaşmakta. * Piyasadaki birçok güvenlik yazılımı aslında yaterli güvenlik sağlayamamakla beraber bu açığını da kandırmacalarla, sahte alarmlarla, satın alınmış bilişim dergisi yazarlarıyla kapatmakta. * Kaspersky'nin çok iyi bir yazılım olduğu tartışılmazdır. * Norton ve Pc-Cilin'in ne işe yaradığı belirsizdir. Öyle çalışıyorlar işte :) Ve son olarak da. En son yazan arkadaşın NOD32'yi keşfetmiş olması mutluluk verici. Malesef bu ve benzeri (örn: DrWeb) birçok yazılım piyasadaki tanınmış markaların ÇOK ÇOK ÇOK daha ötesinde bir güvenlik sağlamalarına rağmen reklam bütçesi ayıramamaları nedeniyle tanınmamaktadırlar. Uzun süredir zararlı yazılımlar (virüs - casus vb. ) araştırma yapıyorum. Lokal güvenliği meslek oarak gören bir insanım. Antivirüs testleri için de başka hiçbir merciye güvenmemekte, testleri bizzat yapmaktayım. Kısa ve kesin bir görüşümü açıklayacağım. Denediğim tüm antivirüs uygulamaları (30'da fazla) içerisinde NOD32'nin en yakın rakibi bile yarısı kadarını yapamıyor. Mükemmel bir yazılım istiyorsanız mutlaka denemelisiniz. NOD32 hakkındaki iddiaların hepsi doğrudur. Günümüz standartlarının çok ötesinde bir heuristic scanning engine'e sahiptir. O kadar gelişmiş bir heuristic algoritması kullanmaktadır ki, hiç güncellemeden güvenle kullanabilirsiniz. Denenmiş test edilmiştir. Ve tüm bu komplex algoritmaların işlediği resident ve scanning engine kısımları assebly ile yaılmıştır dersem... Sanırım ne kadar emek verildiği daha net algılanacaktır. Assembly'nin bir farkı da sürattir. Diğer antivirüs yazılımları sürat yönünden kendi aralarında karşılaştırılırken, NOD32 hiç antivirüs kullanılmayan bir sistemle karşılaştırılabilecek kadar süratlidir. Herkese iyi günler diliyorum.
Message                        RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Gökhan Yarıcı 19.11.2004 00:21  
NOD32 gerçekten çok güzel bir antivirus programı.Şahsen ben çok beğendim.Ayrıca birçok platformada destek de veriyor.
Message                          RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
asi çocuk 22.02.2006 22:47  
NOD32 bu övgüleri hak etmekle etmemek arasında gidip geliyor, antivirüs yazılımları arasında tarama motoru esnetilen ve hızlandırılan AVG antivirüsü tavsiye ederim, diğer antivüslerin server sürümü nasıl çalışıyor/var mı ki derken AVG hem sunucu hem sunucunuza bağlı pcleri kale gibi korumasına alıyor. grisoft.com
Message                            RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
mesut boyacı 28.02.2006 14:09  
kaspersky 1 numara
Message                              RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
ALI KEMAL 07.03.2007 17:15  
Bende panda internet security 2007 var. çok iyi makinedeki tüm virüs,casus yazılımları filan buldu temizledi çocuklar için web filtring filanda var. full versiyonun download linkini buldumisteyen olursa yazabilirim. Ama kurarken özel kurulum yapıp bilinmeyen virüsleri bulma filan diye bi şey var onu kaldırmalısınız yoksa makineyei kasabilir
Message                                RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Gökhan yılmaz 16.03.2007 17:53  
Ben de şuan nod32 var ama daha iyi bir virüs programı arıyorum tavsiye edebileceğiniz program var mı??? Ben önceden kaspersky kullanıyodum ama lisanans keyi bozuldu... Önerebileceğiniz virüs programı varmı???
Message                                  RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
Alper ÖZBEK 20.03.2007 00:01  
avast! Antivirüs' ü denemenizi öneririm. Aralık 2006 da Virus Bulletin den ITW virüslerini %100 bulma ödülü aldı. Aynı zamanda Amerika' da SC Magazine tarafından 2006 en iyi antivirüs şampiyonu oldu ki Amerika' da antivirüs yazılımı devi Amerikan kökenli firmalar varken bir Çek firmasının açık ara önde bu ödülü alması oldukça ilginçtir. Eğer ev kullanıcısıysanız www.k2bit.com/avast4home.php ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Özellikleriyle ilgili Türkçe detaylı bilgi www.k2bit.com/avast4home.php adresinden alınabilir ve yazılım indirilebilir. Eğer işyerinde kullanacaksanız adresinden www.k2bit.com/avast4professional.php inceleyip deneme sürümünü indirebilirsiniz.
Message                                    RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
hakkı solmaz 02.04.2007 21:54  
Arkadaşlar bence en iyi anti virüs programı F-Secure Internet Securıty 2007 Beta 8.1 antivirüsü.30 günlük denemelik olarak ilk önce alıyosun ama abone olursan 6 yıl boyunca bilgisayarın yüzde yüz korunuyor.istediğin şeyi yap virüslü dosyalardaki virüsü otamatik olarak kendi yok ediyo çok iyi bişey www.inndir.com dan yada www.f-secure.com dan dediğim programı indirebilirsin
Message                                      RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
kasperskyfinal final 15.07.2007 08:32  
ya arkadaşlar bukadar uzatmaya gerek yok:) KASPERSKY KULLANCAN BAŞKA BİŞEY KULLANMIYCAN BENİM YORUMUM BU BİLGİSAYARIMDAN 200 TANE VİRÜS VARDI F-SECURE-AVAST-TRENDMİCRO-FPROT-BİTDEFENDER-PANDA-NOD32.......DENEMEDİĞİM ANTİVİRÜS KALMADI FORMAT ATTIM.... BİLGİSAYARDAKİ VİRÜSLER GİTMEDİ.... ARKADAŞIM BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ BANA SENİN İŞİN ZOR DEDİ GELDİ BİLGİSAYARIMIN BAŞINA OTURDU KASPERSKY DİYE TANIMADIĞIM BİR ANTİVİRÜSÜ KURDU AYARLARI ANTİVİRÜS OTAMATİK ALGILIYOMUŞ SONRA TARATTI BİLGİSAYARI 200 TANE VİRÜSÜ BULDU...... AMA BEN DAHA SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ BAKALIM ANTİVİRÜS SİLEBİLECEKMİ????? TARAMA BİTTİ.... ARKADAŞIM ''(CLEAR)'' düğmesine bastı ve bütün virüsler silindi O GÜNDEN SONRA KASPERSKY BENİM İÇİN BİR CAN KURTARAN OLDU
Message                                        RE: En iyi antivirüs yazılımı sizce hangisi?
serkan karadağ 03.08.2007 09:10  
BİÇOK ANTİVİRÜS YAZILIMINI DENEDİM KASPERSKY BENCE İİ AMA MKS ELİNESU DÖKEMEZ

Şifremi unuttum?

Yeni Kullanıcı hesabı aç

Google
Web olympos

Güvenlik Temelleri #1 (IP Protocol)

Güvenlik Temelleri #2 (Security Policy)

Güvenlik Temelleri #3 (Kötü amaçlı yazılımlar ve Güvenlik araçları)

Güvenlik Temelleri #4 (Kriptografi #1)

Güvenlik Temelleri #5 (Linux #1)

Güvenlik Temelleri #6 (Windows #1)

Check Point (2000) CCSA

Güvenlik testi #1 (Brainbench)

Tüm testler

Gelecek testler

Sona eren testler

Skorlar